Παναθηναϊκός: Γύρισαν οι διεθνείς, αύριο μπαίνουν στην προετοιμασία

Ιωαννίδης, Ζέκα

i

Intime

Παναθηναϊκός: Γύρισαν οι διεθνείς, αύριο μπαίνουν στην προετοιμασία

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:15 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:21 - 22.11.2023

Οι οχτώ ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού οι οποίοι είχαν υποχρέωσεις στα προκριματικά του Euro 2024, επέστρεψαν σήμερα στη βάση τους.

Επιστροφή των διεθνών στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά όχι και στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, συντελέστηκε σήμερα (22/11). Οι οχτώ παίκτες οι οποίοι απουσίασαν τις προηγούμενες ημέρες, δήλωσαν παρόντες στο παρουσιολόγιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ωστόσο, οι Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μλαντένοβιτς και Τζούρισιτς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά του Euro 2024.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του προπονητικού επιτελείου, οι οχτώ διεθνείς θα ενσωματωθούν την Πέμπτη (23/11) στην προετοιμασία για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Εκτός και αν κάποιος χρειάζεται περισσότερη αποφόρτιση, όπως ο Ιωαννίδης, ο οποίος αγωνίστηκε σε ένα απαιτητικό ματς την Τρίτη. Ο Έλληνας στράικερ έτρεξε πολύ και έδωσε μάχες απέναντι στους Γάλλους αμυντικούς και κατανάλωσε πολλή ενέργεια.

Στο μεταξύ, με το σημερινό πρόγραμμα στο Κορωπί, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε περιορισμένο χώρο. Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.