«Η Αλ Αχλί κοιτάει τον Μπιλάλ Μαχάρ για τον Ιανουάριο»

Μπιλάλ Μαχάρ

i

Intime

«Η Αλ Αχλί κοιτάει τον Μπιλάλ Μαχάρ για τον Ιανουάριο»

Μπάμπης Τσιμπίδας 14:50 - 21.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:59 - 21.11.2023

Αιγυπτιακή ιστοσελίδα αναφέρει πως ο νεαρός Αιγύπτιος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μπιλάλ Μαχάρ, ίσως τεθεί σύντομα αντιμέτωπος με την επιλογή του επαναπατρισμού.

Ο Μπιλάλ Μαχάρ Αμπντελραχμάν είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον Παναθηναϊκό. Ο Αιγύπτιος επιθετικός είναι δεινός σκόρερ, μόλις 19 ετών και με μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Πλην, όμως, με συμβόλαιο που λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν έχει ανανεωθεί μέχρι σήμερα.

Ο Μπιλάλ Μαχάρ βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Κάιρο και παίρνει μέρος στην προετοιμασία της Ολυμπιακής ομάδας της Αιγύπτου. Η παρουσία του στην πατρίδα του πυροδότησε εκ νέου μεταγραφικά σενάρια με την Αλ Αχλί. 

Η ιστοσελίδα «Al Jarida» υποστήριξε ότι το όνομα του Μπιλάλ συζητήθηκε στη σύσκεψη του προπονητή, Μαρσέλ Κόλερ, με τους ιθύνοντες της Αλ Αχλί, με αντικείμενο την απόκτηση ενός επιθετικού τον Ιανουάριο.

Η Αλ Αχλί θα πουλήσει τον στράικερ Σαλάχ Μοχσέν και θα αναζητήσει έναν άλλο παίκτη, μικρότερης ηλικίας και με προοπτική για το μέλλον. Ο Μπιλάλ Μαχάρ είναι ένας από τους τέσσερις επιθετικούς που έχουν ξεχωρίσει στην ομάδα.

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ σκοράρει σε όλες τις ηλικίες με την Αίγυπτο (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:27 - 17.10.2023

Παναθηναϊκός: Ο Μπιλάλ Μαχάρ σκοράρει σε όλες τις ηλικίες με την Αίγυπτο (vid)

O Μπιλάλ Μαχάρ χρίστηκε σκόρερ και με την Ολυμπιακή ομάδα της Αιγύπτου και το επόμενο στάδιο είναι η κλήση του στην Εθνική Ανδρών. Και η ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Οι άλλοι τρεις είναι συμπατριώτες του άσου του Παναθηναϊκού: ο Μαρουάν Χαμντί της Αλ Μασρί του Πορτ Σάιντ, ο Αχμέντ Αμίν Όφα της Ενπί και ο Αχμέντ Ατέφ της Μόντερν Φιούτσερ. 

Ο προπονητής και οι διοικούντες την Αλ Αχλί σκοπεύουν να πάρουν μία απόφαση το συντομότερο δυνατό και να οριστικοποιήσουν τη μεταγραφή πριν τα Χριστούγεννα. Όπερ και σημαίνει πως αν επιλέξουν τον Μπιλάλ, ίσως ο Παναθηναϊκός να δεχτεί πρόταση για την παραχώρηση του.

Πως θα αντιδράσουν οι «πράσινοι»; Άγνωστο. Ανάλογα και με την προεργασία για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπιλάλ. Ο πατέρας του Αιγύπτιου στράικερ έχει πιέσει για μία συμφωνία, που δεν είχε επιτευχθεί τους προηγούμενους μήνες.