Χαμός στη Σκωτία - Καταιγίδα περιμένει στο ματς με την Αμπερντίν τον ΠΑΟΚ

Χαμός στη Σκωτία - Καταιγίδα περιμένει στο ματς με την Αμπερντίν τον ΠΑΟΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:14 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 21.10.2023

Οι καιρικές συνθήκες στο Αμπερντίν είναι κάκιστες και την ώρα που θα παίξει εκεί ο ΠΑΟΚ προβλέπονται καταιγίδες.

H καταιγίδα «Μπάμπετ» σαρώνει τη Σκωτία.

Για την ακρίβεια, τη βορειοανατολική πλευρά της χώρας εκεί που βρίσκεται και το Αμπερντίν και θα μεταβεί ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Ο «Δικέφαλος» θ’ αντιμετωπίσει τη σκωτσέζικη ομάδα στις 22.00 την ερχόμενη Πέμπτη για την τρίτη αγωνιστική του Conference League και οι καιρικές συνθήκες που θα συναντήσει θα είναι κάκιστες.

Οι άνεμοι στην περιοχή είναι ισχυροί και συνοδεύονται από έντονες βροχοπτώσεις. Η θάλασσα έχει βγει στη στεριά και οι εικόνες που έρχονται από την πόλη είναι εντυπωσιακές. Γι’ αυτόν τον λόγο, άλλωστε, αναβλήθηκε και το σημερινό ματς της Αμπερντίν με τη Νταντί, αφού η μετεωρολογική υπηρεσία της Σκωτίας είχε εκδώσει έκτακτο ανακοινωθέν και προειδοποιούσε για τις κακές καιρικές συνθήκες.

Δείτε βίντεο με τις απίστευτες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο Αμπερντίν!

Τα πράγματα θα βελτιωθούν από αύριο, αλλά ο καιρός θα χαλάσει ξανά από την Πέμπτη. Τη μέρα δηλαδή που θα παίξει εκεί ο ΠΑΟΚ. Το βράδυ, μάλιστα, στις 22.00, στις προβλέψεις των μετεωρολογικών δελτίων αναφέρονται ισχυρές καταιγίδες και έντονες βροχοπτώσεις. Πράγμα που ασφαλώς θα δυσκολέψει τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε την πρόβλεψη για τον καιρό στο Αμπερντίν την ερχόμενη Πέμπτη.