Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πήρε το πρωτάθλημα η Ελσίνκι στην ισοβαθμία με την Κουόπιο

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Πήρε το πρωτάθλημα η Ελσίνκι στην ισοβαθμία με την Κουόπιο

Ορέστης Καδδάς 19:00 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 21.10.2023

Η Ελσίνκι γνώρισε την ήττα από την Κουόπιο με 2-1 εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των δύο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε από το να κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας για 33η φορά στην ιστορία της.

Πρωταθλήτρια Φινλανδίας για μια ακόμα χρονιά η Ελσίνκι. Στο ντέρμπι κορυφής του πρωταθλήματος η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Κουόπιο με 2-1, αλλά αυτό δεν ήταν εμπόδιο στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Έλιτον Τζούνιορ στο 8'. Ο Βραζιλιάνος εκμεταλλεύτηκε την κακή απομάκρυνση της άμυνας της μόνιμης πρωταθλήτριας Φινλανδίας για να βάλει μπροστά την ομάδα του.

Η Ελσίνκι μπόρεσε να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 63' με τον Πίρι Σόιρι. Στο 67' η Κουόπιο πήρε και πάλι κεφάλι στην αναμέτρηση με τον Σάαρινεν να κάνει το 2-1, που όμως δεν έπαιξε τελικά ρόλο στον νικητή του πρωταθλήματος της χώρας.

Βασικός αγωνίστηκε ο Γιώργος Κανελλόπουλος. Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος του Έλληνα μέσου με την Ελσίνκι μετά το League Cup.

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:48 - 21.10.2023

Ατρόμητος: Ο «κακός δαίμονας» του ΠΑΟΚ και το 2/6 της τελευταίας τριετίας

Ο Ατρόμητος αποτελεί παραδοσιακά ένα «σκληρό καρύδι» για τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2/6 στις τελευταίες τρεις σεζόν δείχνει τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος κόντρα στους Περιστεριώτες.