Ράφα Σοάρες: «Μακάρι να είχα 10 Τάισον και 10 Βιεϊρίνια»

Ράφα Σοάρες

i

©intime

Ράφα Σοάρες: «Μακάρι να είχα 10 Τάισον και 10 Βιεϊρίνια»

Ορέστης Καδδάς 17:10 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:11 - 21.10.2023

Ο Ράφα Σοάρες εκθείασε τον Τάισον και τον Βιεϊρίνια, μιλώντας για τον σημαντικό ρόλο που έχουν στην ομάδα.

Ο Ράφα Σοάρες μιλώντας στη NOVA, την προηγούμενη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο (22/10, 18.30), εκθείασε τους συμπαίκτες του Αντελίνο Βιεϊρίνια και Τάισον για την προσφορά τους, ενώ μίλησε και για την απαιτητική συνέχεια του ΠΑΟΚ τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη. Ακόμα αναφέρθηκε και στον εαυτό του και στο πως αξιοποίησε τη διακοπή των Εθνικών ομάδων για να βρεθεί σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

Οι δηλώσεις του Ράφα Σοάρες

«Είχαμε αυτήν την ευκαιρία να δουλέψουμε σκληρά όσοι ήμασταν εδώ καθώς υπήρχαν και απουσίες των διεθνών. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, κάναμε δυνατές προπονήσεις ειδικά εμείς που δεν είχαμε πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμένω δυνατό τον αντίπαλό μας και δεν πρέπει να τον υποτιμήσουμε γιατί στο Πρωτάθλημα υπάρχουν εκπλήξεις. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το απόλυτο μέσα στον αγωνιστικό χώρο γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη».

Για τα πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ: «Εμείς έχουμε φτιάξει μια ομάδα που μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις καταστάσεις. Δηλαδή στο ένα ματς να παίξει μια ενδεκάδα και στο άλλο μια διαφορετική χωρίς όμως να αλλάζει την εικόνα της. Γιατί έτσι όλοι οι παίκτες παραμένουμε σε εγρήγορση και ειδικά σε μια σεζόν που συμμετέχουμε και σε τρεις διοργανώσεις».

Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:06 - 21.10.2023

Xωρίς Κουλιεράκη και Μάρκος Αντόνιο η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την αποστολή του για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Super League απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες να παραμένουν εκτός.

Για τον Τάισον και τον Βιεϊρίνια: «Είναι φανταστικό να είμαι μαζί τους. Το πρώτο κομμάτι αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις και είμαι χαρούμενος που είναι φίλοι μου. Είναι καλόκαρδοι και εξαιρετικοί άνθρωποι. Το δεύτερο κομμάτι αφορά στο πόσο προσφέρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απλά θα πω μακάρι να είχα 10 Τάισον και 10 Βιεϊρίνια να δουλεύω καθημερινά μαζί τους».