Τεράστιες νίκες με ανατροπή Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στην κορυφή η Λεβερκούζεν, ακολουθεί η εκπληκτική Στουτγκάρδη

Τεράστιες νίκες με ανατροπή Φράιμπουργκ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Στην κορυφή η Λεβερκούζεν, ακολουθεί η εκπληκτική Στουτγκάρδη

Κώστας Τσιακλής 18:30 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:47 - 21.10.2023

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού Φράιμπουργκ νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Μπόχουμ και το ίδιο έκανε και η αντίπαλος του ΠΑΟΚ Άιντραχτ Φρανκφούρτης με κόντρα στη Χοφενχάιμ. Σπουδαίες νίκες για τις Λεβερκούζεν, Στουργκάρδη.

Η φοβερή Λεβερκούζεν συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο για την ένατη αγωνιστική της Bundesliga λύγισε 2-1 εκτός έδρας τη Βόλφσμπουργκ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη κι έτσι παραμένει στην κορυφή.

Στο 13’ για την ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο ο Μπάιερ έκανε το 0-1. Η Βόλφσμπουργκ ισοφάρισε στο 41’ με τον Λακρουά, αλλά Γκριμάλντο πέτυχε στο 62’ το 2-1 για τις «ασπιρίνες».

Τρομερή και η Στουτγκάρδη που πέτυχε την πέμπτη σερί νίκη της και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από τη Λεβερκούζεν. Η Στουτγκάρδη έπαιζε στην έδρα της Ουνιόν Βερολίνου, ομάδα του Champions League και νίκησε με το επιβλητικό 3-0. Ο εκπληκτικός Γκιρασί σημείωσε το 0-1 στο 16’ για τους φιλοξενούμενους. Στο 81’ ο Εμβουμπά πέτυχε το 2-0 και στο 88’ ο Ουντάβ σφράγισε την τεράστια νίκη με 3-0.

Νίκες με ανατροπή για τις αντιπάλους των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Φράιμπουργκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, είχε μία νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και είδε τη Μπόχουμ να προηγείται στο 15’ με τον Πασιέντσια. Στο 26’, όμως, ο Ντοάν σημείωσε το 1-1 και στο 45’+2’ ο Γκρίφο με πέναλτι έκανε το 2-1, που ήταν και το τελικό σκορ.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, επίσης είδε τη γηπεδούχο Χοφενχάιμ να προηγείται 1-0 στο 3’ με τον Μπάιερ. Η Άιντραχτ, ωστόσο, εξαπέλυσε αντεπίθεση και στο 11’ ισοφάρισε με τον Μαρμούς. Στο 23’ είχε πετύχει την ανατροπή. Ο Κνάουφ έκανε το 1-2 και στο 45’+3’ ο Σκίρι σημείωσε το τρίτο γκολ για την Άιντραχτ.

Ο Γκιρασί κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Bundesliga - Μόνο ο Ρονάλντο είχε αρχίσει με περισσότερα γκολ στα Top-5 πρωταθλήματα
BUNDESLIGA

17:49 - 21.10.2023

Ο Γκιρασί κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Bundesliga - Μόνο ο Ρονάλντο είχε αρχίσει με περισσότερα γκολ στα Top-5 πρωταθλήματα

Ο Σερού Γκιρασί πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα ποδοσφαιριστή στην Bundesliga. Από τα Top-5 πρωταθλήματα μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σημειώσει περισσότερα γκολ στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές.

Η Λειψία που είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία, πέρασε με πρωταγωνιστή τον Οπέντα από την έδρα της Ντάρμσταντ με σκορ 3-1. Στο 1’ ο Οπέντα έκανε το 1-0 και στο 24’ ο Φόρσμπεργκ το 2-0. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 32’ με πέναλτι του Κέμπε, αλλά στο 75’ ο Οπέντα, με τη χρήση και του VAR διαμόρφωσε το τελικό 3-1.