Νίκη κορυφής για τη Ντόρτμουντ με γκολ του Μπράντ
i

©Photo by Lars Baron/Getty Images

Νίκη κορυφής για τη Ντόρτμουντ με γκολ του Μπράντ

Ιάσονας Τσίλης 23:26 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 20.10.2023

Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε τον έλεγχο για τη μεγαλύτερη διάρκεια του, η Ντόρτμουντ κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 της Βέρντερ και να ανέβει, έστω και προσωρινά στην κορυφή της Bundesliga.

Η Ντόρτμουντ κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης και να ανέβει στην κορυφή της Bundesliga, με αγώνα περισσότερο.

Οι Βεστφαλοί, δυσκολεύτηκαν στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Ζέτερερ.

Στο 32', απώλεσαν την πρώτη τους ευκαιρία, με το σουτ του Ρόις να περνάει λίγο έξω απ' το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, ο Μάλεν ήταν αυτός που αναζήτησε το γκολ, με ένα σουτ μέσα στην περιοχή, το οποίο πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 64' σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρέινα, ωστόσο ο διαιτητής είχε άλλη άποψη. Η λύτρωση για τη Μπορούσια, ήρθε τρία λεπτά αργότερα με τους Εμρέ Τσαν και Γιούλιαν Μπραντ να συνεργάζονται άψογα, με τον δεύτερο να σκοράρει.

Η Βέρντερ έκανε αισθητή την παρουσία της για πρώτη φορά στο 82' με τον Εντζίνμα να σουτάρει από πλεονεκτική θέση, όμως ο Κόμπελ απέκρουσε εντυπωσιακά.

Νίκες για Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη - Ισοπαλία για τη Λειψία
BUNDESLIGA

18:31 - 07.10.2023

Νίκες για Ντόρτμουντ και Στουτγκάρδη - Ισοπαλία για τη Λειψία

Η Ντόρτμουντ επικράτησε της Ουνιόν Βερολίνου με 4-2, για την 7η αγωνιστική της Bundesliga. Την ίδια ώρα μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Στουτγκάρδη, η οποία νίκησε με 3-1 τη Βόλφσμπουργκ, ενώ η Λειψία έμεινε στην ισοπαλία με τη Μπόχουμ (0-0).

Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι παραπάνω στα τελευταία 10 και λεπτά και η Ντόρτμουντ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη που τη φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, έστω και προσωρινά.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ BUNDESLIGA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (9ΗΣ) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ