Με buzzer beater του Μπάτλερ η Χόφενχαϊμ «απέδρασε» από τη Βρέμη
i

©Photo by Christof Koepsel/Getty Images

Με buzzer beater του Μπάτλερ η Χόφενχαϊμ «απέδρασε» από τη Βρέμη

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:33 - 07.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:42 - 07.10.2023

Χάρη στο γκολ του Μάριους Μπάτλερ στις καθυστερήσεις, η Χόφενχαϊμ πήρε το τρίποντο κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Χάρη στο γκολ του Μάριους Μπάτλερ στις καθυστερήσεις, η Χόφενχαϊμ πήρε το τρίποντο εκτός έδρας κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (3-2), για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης βρήκαν δίχτυα. Μετά την ατομική ενέργεια του Γκρίσα Πρέμελ που έβγαλε μόνο του τον Μαξιμίλιαν Μπέιερ στο όριο της περιοχής, ο οποίος με ωραίο σουτ έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του. 

Εννιά λεπτά μετά οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Μάρβιν Ντουκς έδωσε την μπάλα στον Ρομάνο Σμιντ και αυτός με κοντινό πλασέ έφερε το ματς στα ίσια. Στο 29ο λεπτό η ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο πήρε εκ νέου το προβάδισμα με το μακρινό σουτ του Γκρίσα Πρέμελ. 

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Ωστόσο στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης το σκηνικό ήταν διαφορετικό, καθώς οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια (90+2') με τον Γενς Στέιτζ. Στο επόμενο ακριβώς λεπτό (90+3') ο Μάρκους Μπάτλερ με καταπληκτικό σουτ έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2. 

Πλέον με αυτή τη νίκη η Χόφενχαίμ ανέβηκε στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ είναι στη 14η θέση με 6 πόντους.  

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (8ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ