Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νίκησε η Ελσίνκι και παρέμεινε στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος, ήττα για την Αμπερτίν

Αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Νίκησε η Ελσίνκι και παρέμεινε στην κορυφή του φινλανδικού πρωταθλήματος, ήττα για την Αμπερτίν

Sportal newsroom 19:44 - 16.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:53 - 16.09.2023

Η Ελσίνκι επικράτησε της Ίντερ Τούρκου με 2-0 και παρέμεινε στη πρώτη θέση του Φινλανδικού πρωταθλήματος, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League. Την ίδια ώρα η Αμπερτίν ηττήθηκε από την Χαρτς με το ίδιο σκορ.

Η Ελσίνκι επικράτησε επί του ουραγού των playoffs τίτλου στο πρωτάθλημα Φινλανδίας, Ίντερ Τούρκου με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, λίγες ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League. 

Οι γηπεδούχοι τα βρήκαν δύσκολα στο ματς, καθώς είχαν ελάχιστες επικίνδυνες στιγμές. Η Ελσίνκι πήρε κεφάλι στο σκορ μόλις στο 71ο λεπτό με τον Χασάν Μπαντέ. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο, μετά την αποβολή του Τόμι Γίρι. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπόγιαν Ραντούλοβιτς, με ριμπάουντ έπειτα από δοκάρι.  

Την ίδια ώρα στη Σκωτία, η Αμπερντίν ηττήθηκε από την Χαρτς εκτός έδρας με 2-0 και παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς. Θυμίζουμε πως ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε τη Χαρτς στα play-offs του Europa Conference League. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Γιουτάρο Όντα. Η Χαρτς πίεσε και έφτασε κοντά και στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος, χάρη στο όμορφο σουτ του Λίαμ Μπόις.