Επιστροφή στη δράση με πάρτι για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Φερεντσβάρος
i

© PS Youtube

Επιστροφή στη δράση με πάρτι για την αντίπαλο του Ολυμπιακού Φερεντσβάρος

Sportal newsroom 17:57 - 03.02.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 03.02.2024

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Φερεντσβάρος, αντίπαλος του Ολυμπιακού, η οποία επέστρεψε στη δράση με άνετη νίκη κόντρα στη Κισβάρντα.

Έπειτα από ένα μήνα και κάτι, η Φερεντσβάρος έπαψε να είναι αδρανής και επέστρεψε στις επίσημες υποχρεώσεις. Η επιστροφή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η επερχόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε με 3-1 της Κισβάρντα

To 1-0 άργησε να έρθει, με τον Μοχάμεντ Αμπού Φανί να δίνει στην ομάδα του το προβάδισμα στο 42'. Ακολούθησε το 2-0 με τον Λόντσαρ, ο οποίος σε πρώτο χρόνο είδε την προσπάθειά του να πηγαίνει στο δοκάρι και σε δεύτερο στα δίχτυα. 

Στο 65' η γηπεδούχος μπήκε ξανά στο παιχνίδι όταν ο Μεσάνοβιτς μείωσε σε 2-1. Όμως η χαρά δεν κράτησε για πολύ, αφού ο Πέσιτς στο 69' σκόραρε για τη Φερεντσβάρος και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Θυμίζουμε πως η ουγγρική ομάδα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στη φάση των playoffs του Europa Conference League. To πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 15/2, ενώ μία εβδομάδα αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη για τη ρεβανς.