Τρομάζει η επίθεση της Μπράγκα, «τεσσάρα» πριν τον Παναθηναϊκό
i

©Getty Images

Τρομάζει η επίθεση της Μπράγκα, «τεσσάρα» πριν τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 22:58 - 19.08.2023

Η Μπράγκα τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα play off του Champions League, επικράτησε εκτός έδρας της Τσάβες με 4-2.

Τέσσερις μέρες πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η Μπράγκα δυσκολεύτηκε, αλλά κέρδισε στο τέλος με 4-2 την Τσάβες για τη δεύτερη αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν αμφότερες από πολλές φάσεις, αλλά η Μπράγκα άνοιξε το σκορ με έναν πρώην «ερυθρόλευκο», τον Μπρούμα. Ο Πορτογάλος εξτρέμ στο 16ο λεπτό συνεργάστηκε όμορφα με τον Χόρτα και με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. 

Πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Τσάβες ισοφάρισε με τον Ερνάντες, ο οποίος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ενβακαλί έκανε το 1-1. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακό. Στο 53' ο Ερνάντες ανέτρεψε τον αγώνα, κάνοντας το 2-1, αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Χόρτα έκανε το 2-2. 

Στο 80' οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα, αφού ο Νογκιέιρα δέχτηκε την απευθείας κόκκινη κάρτα. Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι «Μπραγκίστας», οι οποίοι με τον Μπανζά έκαναν το 3-2. Ο Γάλλος από το ύψος της μικρής περιοχής έπιασε μια καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Ντιαλό και έβαλε μπροστά την ομάδα του. 

Το τελικό 4-2 το διαμόρφωσε ο Πίτσι. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Μπράγκα στο πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα της Liga Portugal γνώρισε την ήττα με 1-2 από τη Φαμαλικάο. 

Αλαφούζος: «Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν κάνει τίποτα»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:47 - 18.08.2023

Αλαφούζος: «Υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ δεν κάνει τίποτα»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας στο Reuters αναφέρθηκε στη διαφθορά που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην συμμετοχή της UEFA σε αυτό, η οποία πρέπει να είναι μεγαλύτερη για να «καθαρίσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας της Μπράγκα με τη Μορεϊρένσε για την τρίτη αγωνιστική της Primeira Liga, η οποία ήταν προγραμματισμένη στις 26 Αυγούστου, αναβλήθηκε, μετά από απόφαση της πορτογαλικής ομοσπονδίας.