Παναθηναϊκός: Ο Αράο πέρασε την... επιτροπή υποδοχής! (vid)

Γιοβάνοβιτς - Αράο

i

www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Ο Αράο πέρασε την... επιτροπή υποδοχής! (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 17:29 - 18.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:33 - 18.08.2023

Οι «πράσινοι» δημοσίευσαν ένα βίντεο από τον τρόπο που υποδέχτηκαν τον Γουίλιαν Αράο στο «Γεώργιος Καλαφάτης» οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

O Γουίλαν Αράο πέρασε το πρωί της Παρασκευής τις πρώτες ώρες του στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ υποβλήθηκε σε εργομετρικές μετρήσεις, για να έχει το προπονητικό επιτελείο γνώση για την αγωνιστική κατάσταση του.

Ωστόσο, ο Αράο είχε την πρώτη γνωριμία με τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό. Καθώς και να υποβληθεί στην... ιδιότυπη τελετή υποδοχής που έχει καθιερωθεί για κάθε νέο πρόσωπο στο Κορωπί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σύστησε τον Αράο στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού και τον προετοίμαασε για όσα θα επακολουθήσουν: «Έχεις μάθει για τη διαδικασία που περνάει κάθε νέος, έτσι;».

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Αράο στο «Καλαφάτης», τι ισχύει με την ετοιμότητα του
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:08 - 18.08.2023

Παναθηναϊκός: Πρώτη για Αράο στο «Καλαφάτης», τι ισχύει με την ετοιμότητα του

Ο Γουίλιαν Αράο βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και γνωρίστηκε με Γιοβάνοβιτς και ποδοσφαιριστές. Το Sportal εξηγεί τι ισχύει με την αγωνιστική ετοιμότητα του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ.

Ο Αράο ακούγεται στο βίντεο να ρωτάει χιουμοριστικά εάν θα είναι δυνατά τα χτυπήματα, με τον Ιωαννίδη να ανταπαντά γελώντας: «Δεν είναι τόσο δυνατά».

Κατόπιν, ο 31χρονος μέσος περνάει τρέχοντας ανάμεσα στους υπόλοιπους παίκτες και δέχεται το καθιερωμένο φατούρο, πριν εξέρθει με γέλιο αφού πια είναι και με τη βούλα... πράσινος!