Νίκη για τη Μακάμπι Χάιφα επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ πριν από τον Παναθηναϊκό

Νίκη για τη Μακάμπι Χάιφα επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ πριν από τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 23:42 - 03.09.2023 / Ανανεώθηκε: 23:43 - 03.09.2023

Η Μακάμπι Χάιφα επικράτησε εκτός έδρας της Χάποελ Ιερουσαλήμ με 1-2 πριν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για το Europa League.

Η Μακάμπι Χάιφα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο ισραηλινό πρωτάθλημα, κερδίζοντας τη Χάποελ Ιερουσαλήμ 2-1. Στα πρώτα 20' λεπτά η ομάδα από την Ιερουσαλήμ ήλεγχε τον αγώνα, αλλά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Αρχικά με τον Αμπντουλαγέ Σεκ στο 34' και τρία λεπτά μετά ο Ντιά Σαμπά έκανε δύο τα τέρματα για τη Μακάμπι Χάιφα. 

Πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όμως η Χάποελ μείωσε χάρη στο γκολ του Σεντρίκ Φρανκ Ντον στο 45'. Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες έψαχναν ένα γκολ, κάτι που όμως δεν βρήκαν. Η Μακάμπι απείλησε με τον Χαλάλι και τον Σαμπά λίγα λεπτά μετά. 

Σε αυτή τη φάση η αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα μπορούσε να είχε βρει και τρίτο γκολ, αλλά ο Ισραηλινός δεν έδωσε την μπάλα στον Ντον που ήταν σε καλύτερη θέση για να σκοράρει. 

Μακάμπι Χάιφα: Νίτζαν, Σούντγκρεν, Σεκ, Γκόλντμπεργκ, Κόρνουντ, Ραφαέλοφ (63΄Τζαμπέρ), Μοχάμεντ (82΄Σόου), Τσέρι, Σαμπά (74΄Σουράνοφ), Καλαϊλί (63΄Χαζιζά), Νταβίντ (82΄Σιμπλί)

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Αντελέγιε, Γιάο, Μπάκο, Πιβέν. Ναντίρ, Νιντάμ, Αλτμάν, Άστα, Χοζέζ, Ντιν, Μπίτον