Παναθηναϊκός: Πλάνα από το καθαρισμένο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης (vid)

Οι εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό

i

Intime

Παναθηναϊκός: Πλάνα από το καθαρισμένο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:36 - 02.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:40 - 02.09.2023

Τα συνεργεία που δουλεύουν καθημερινά στο οικόπεδο της Διπλής Ανάπλασης στο Βοτανικό, έχουν σημείο μεγάλη πρόοδο και αυτό αποτυπώνεται σε βίντεο από drone.

Πριν μερικά 24ωρα, ο Κώστας Μπακογιάννης δημοσιοποίησε ηλεκτρονικά επεξεργασμένες εικόνες για τη μορφή που θα έχουν οι χώροι πρασίνου στο Βοτανικό, γύρω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο του Παναθηναϊκού και τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη.

Πρόκειται για μία έκταση 215 στρεμμάτων, τα οποία θα μετατραπούν σε ένα μεγάλο μητροπολιτικό πάρκο, που θα βοηθήσει στη βελτίωση των κλιματικών συνθηκών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι εικόνες που είδαμε στο Διαδίκτυο δεν έχουν καμία σχέση με τη σημερινή κατάσταση στον Ελαιώνα. Στην κυριολεξία, η μεταβολή που θα συντελεστεί θα είναι κοσμογονική.

Σήμερα, οι χώροι διαμορφώνονται και καθαρίζονται, προκειμένου στους επόμενους μήνες, να εκκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες, καθώς και η δενδροφύτευση και άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις.

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού από προσωπικό ενδιαφέρον, παρακολουθεί τον καθαρισμό του οικοπέδου της Διπλής Ανάπλασης και μεταφορτώνει βίντεο με πλάνα από drone.

Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτάμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:52 - 19.05.2023

Παναθηναϊκός: «Σε 36 μήνες αποκτάμε το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας»

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ο Παναθηναϊκός προϊδεάζει τους οπαδούς της ομάδας για το γήπεδο στο Βοτανικό, εξέδωσε η «πράσινη» ΠΑΕ, τονίζοντας πως η πιο σύγχρονη έδρα της Ελλάδας θα είναι έτοιμη σε 36 μήνες.

Τα συνεργεία που έχουν αναλάβει να απομακρύνουν τα μπάζα και να μετατρέψουν τον χώρο, ώστε έπειτα να πάρουν σειρά οι κατασκευαστικές εταιρίες, έχουν προχωρήσει πολύ στη δουλειά τους. Αν και ακόμα χρειάζονται χρόνο για να ολοκληρώσουν την αποστολή τους.

Δείτε το σημερινό βίντεο, το οποίο αποτυπώνει την πρόοδο των έργων και δείχνει πόσο διαφορετικό είναι πλέον το οικόπεδο: