O Βαγιαννίδης «ακύρωσε» μεταγραφή και παίρνει νέο συμβόλαιο

Βαγιαννίδης

i

@ Intime

O Βαγιαννίδης «ακύρωσε» μεταγραφή και παίρνει νέο συμβόλαιο

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:25 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 01.09.2023

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ανάγκασε τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να μεταβάλλουν τον σχεδιασμό τους, ενώ η διοίκηση θα συνεχίσει τις επαφές για την ανταμοιβή του με νέα συμφωνία.

Το φετινό καλοκαίρι ανήκει ξεκάθαρα στον Γιώργο Βαγιαννίδη. Τα προσόντα του 22χρονου αμυντικού είναι γνωστά εδώ και χρόνια, από την περίοδο που αναδείχτηκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και προσέλκυσε την προσοχή της Ίντερ. Το ζητούμενο είναι η εδραίωση του στην ενδεκάδα, η μετατροπή του σε σταθερή αξία στο πλάνο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Είναι γεγονός ότι για τον Σέρβο προπονητή και τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, το θέμα εξετάστηκε διεξοδικά. Ο Σύλλογος έχει πραγματοποιήσει την ολική επαναφορά του και δεν υπάρχει περιθώριο για στοιχήματα στο ρόστερ. 

Ο Γιοβάνοβιτς σε συνεννόηση με τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Μάκη Λιβαθηνό, εξέτασαν προφίλ ποδοσφαιριστών για το δεξιό άκρο της άμυνας και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, πραγματοποίησε επαφές για κάποιους από αυτούς.

Ωστόσο, η εξαιρετική παρουσία του Γιώργου Βαγιαννίδη στην Αυστρία, σε πρώτη φάση μετέθεσε τη μεταγραφή για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Προκειμένου να δοθεί μία σαφή απάντηση για την επάρκεια του διεθνή αμυντικού μέσω των προκριματικών του Champions League.

Βαγιαννίδης: «Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω με την ομάδα της καρδιάς μου»
CHAMPIONS LEAGUE

00:31 - 30.08.2023

Βαγιαννίδης: «Το ονειρευόμουν από μικρός αυτό και σήμερα συγκινήθηκα που με αξίωσε ο θεός να παίξω με την ομάδα της καρδιάς μου»

Στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης στάθηκε στην πορεία του «τριφυλλιού» αλλά και στις χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κόντρα στην Μπράγκα.

Στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ και τη Μπράγκα, ο Βαγιαννίδης έπεισε τον πιο δύσπιστο ότι είναι ένας έτοιμος ποδοσφαιριστής και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Γιοβάνοβιτς. Με την απόδοση του, ο 22χρονος άσος ακύρωσε στην πράξη τη μεταγραφή δεξιού μπακ.

Το επόμενο κεφάλαιο αφορά την επέκταση του συμβολαίου του Βαγιαννίδη. Το οποίο διαρκεί για άλλα δύο χρόνια, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025. Με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να έχει αρχίσει συζητήσεις από την άνοιξη με την πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Βαγιαννίδης στο Sportal: «Τιμή μου η σύγκριση με τον Γιούρκα, αλλά δεν με βοηθάει - Ευτυχώς υπάρχει VAR» (vid)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

18:00 - 24.08.2023

Βαγιαννίδης στο Sportal: «Τιμή μου η σύγκριση με τον Γιούρκα, αλλά δεν με βοηθάει - Ευτυχώς υπάρχει VAR» (vid)

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα μίλησε στο Sportal κι αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τους Πορτογάλους, στη σύγκριση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και στο πέναλτι που αρχικά καταλόγισε ο Φέλιξ Τσβάιερ, αλλά μετά την εξέταση στο VAR άλλαξε την απόφασή του.

Η αίσθηση που επικρατούσε είναι ότι μεταξύ ΠΑΕ και Βαγιαννίδη, διαφαινόταν σύγκλιση απόψεων. Στην υπόθεση έχει προστεθεί ο Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος δεν είχε μετάσχει στον πρώτο κύκλο των συνομιλιών, αφού δεν είχε αναλάβει μέχρι τότε τα καθήκοντα του.

Ο σκοπός των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού είναι να συμφωνήσουν με τον 22χρονο αμυντικό μέσα στο φθινόπωρο. Με τις σχετικές υπογραφές και ανακοινώσεις. Άλλωστε, ο Βαγιαννίδης είναι από τους ελάχιστους Έλληνες του ρόστερ και από τα πιο ακριβά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου. Καθώς και δικό του «προϊόν», επειδή προέρχεται από την παραγωγική διαδικασία του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 21.08.2023

Παναθηναϊκός: Δέκα εκατομμύρια ευρώ για την αναβάθμιση της μεσαίας γραμμής

Ο Γιάννης Αλαφούζος και η διοίκηση του Παναθηναϊκού ξόδεψαν ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό για την ενδυνάμωση του «άξονα» με πρωτοκλασάτους μέσους και η διαφορά στη δουλειά του Γιοβάνοβιτς είναι ορατή.

Επίσης, ο ίδιος ο νεαρός παίκτης είναι πιο συνειδητοποιημένος και δεν βιάζεται για μεταγραφή στο εξωτερικό, προτού καθιερωθεί και διακριθεί με τον Παναθηναϊκό. Έχοντας την πικρή εμπειρία της πρόωρης μετανάστευσης στην Ίντερ, ο Βαγιαννίδης έμαθε από το μάθημα του και θα είναι πιο προσεκτικός αυτή τη φορά.