Βαγιαννίδης στο Sportal: «Τιμή μου η σύγκριση με τον Γιούρκα, αλλά δεν με βοηθάει - Ευτυχώς υπάρχει VAR» (vid)

Γιώργος Βαγιαννίδης

i

Γιώργος Βαγιαννίδης/ ©Intime

Βαγιαννίδης στο Sportal: «Τιμή μου η σύγκριση με τον Γιούρκα, αλλά δεν με βοηθάει - Ευτυχώς υπάρχει VAR» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 18:00 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:57 - 25.08.2023

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα μίλησε στο Sportal κι αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τους Πορτογάλους, στη σύγκριση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη και στο πέναλτι που αρχικά καταλόγισε ο Φέλιξ Τσβάιερ, αλλά μετά την εξέταση στο VAR άλλαξε την απόφασή του.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης παραχώρησε συνέντευξη στο Sportal μετά την εκτός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπράγκα στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο πλαίσιο των play offs του Champions League. Ο 21χρονος δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στη σύγκριση με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, στη ρεβάνς με τους Πορτογάλους και στο πέναλτι που αρχικά έδωσε ο Φέλιξ Τσβάιερ αλλά μετά την εξέταση στο VAR το πήρε πίσω. 

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης: 

Τώρα δεν είναι Σεϊταρίδης, είναι Βαγιαννίδης, είναι πάλι για Champions League, τι έχεις στο μυαλό σου; Το σκέφτεσαι καθόλου να γίνεις ένας παίκτης σαν τον Γιούρκα που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό στο υψηλότερο επίπεδο;

«Να γίνω σαν τον Γιούρκα δεν το έχω στο μυαλό μου, θέλω να κάνω την δική μου καριέρα. Το να συγκρίνομαι με έναν παίκτη που έχει πάρει Euro κι έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα από τόσο μικρός σίγουρα δεν με βοηθάει, είναι μεγάλη τιμή, αλλά θα προσπαθήσω να κάνω το δικό μου όνομα, την δική μου καριέρα και εννοείται πως με τιμάει πολύ αυτή η σύγκριση, αλλά νομίζω δεν είναι ακόμα η ώρα για να γίνεται». 

Το μυαλό είναι σε ένα γεμάτο Ολυμπιακό Στάδιο; Δεν έχετε παίξει μπροστά σε 60.000 κόσμο… Αυτή η ομάδα... 

«Σίγουρα, είναι τεράστιο όλο αυτό για εμάς και την ομάδα, να μας στηρίξει ο κόσμος, τόσα πολλά άτομα, σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο, στην Λεωφόρο σίγουρα δεν είναι εύκολο γιατί οι θέσεις δεν είναι τόσες, όπου και στην Λεωφόρο είναι τρομερή η ατμόσφαιρα, αλλά στο ΟΑΚΑ πιστεύω με τόσο πολύ κόσμο θα είναι ένα έξτρα όπλο που θα μας βοηθήσει πολύ να είμαστε καλά ψυχολογικά για να πάρουμε το παιχνίδι». 

Ομάδα που δεν «πεθαίνει» και που καψουρεύει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της

Ομάδα που δεν «πεθαίνει» και που καψουρεύει ακόμα περισσότερο τον κόσμο της

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει από την Μπράγκα για τον Παναθηναϊκό που έμεινε όρθιος έστω και στο 95', τον game changer Ιωαννίδη, την ευκαιρία αλά... Μασούντ του Σπόραρ και μια ομάδα που θα συνεχίσει να προσφέρει συγκινήσεις.

Στο πέναλτι τι έγινε; Ήσουν σίγουρος ότι δεν είναι...

«Ήμουν σίγουρος γιατί ένιωσα ότι με πάτησε, οπότε κατάλαβα ότι δεν είναι και όταν κατάλαβα ότι μιλάει με το VAR ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρει πίσω. Γιατί με το που με πάτησε ήμουν σίγουρος ότι δεν θα το δώσει, αλλά ήταν και μπροστά δεν περίμενα να δώσει πέναλτι, τέλος πάντων πάλι καλά υπήρχε το VAR και το πήρε πίσω».