Απέδρασε με γκολ στις καθυστερήσεις η Ελσίνκι από την έδρα της Σεϊναγιόεν

Απέδρασε με γκολ στις καθυστερήσεις η Ελσίνκι από την έδρα της Σεϊναγιόεν

Δημήτρης Χούπης 19:29 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:39 - 24.09.2023

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ελσίνκι, με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε με 3-2 της Σεϊναγιόεν και παραμένει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Η Ελσίνκι με γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε της Σεϊναγιόεν εκτός έδρας με 3-2 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος. 

Το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες ευκαιρίες, αλλά αυτή που άνοιξε το σκορ ήταν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Στο 31' ο Ολίλα μετά από ασίστ του Κέσκινεν έκανε το 1-0 για την ομάδα της φινλανδικής πρωτεύουσας. 

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχε μόλις ένα γκολ, ωστόσο στο δεύτερο έγινε ο κακός χαμός. Στο 48' η Ελσίνκι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ολίλα έκανε το 2-0. Αλλά η Σεϊναγιόεν δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. 

Στο 82'  ο Μορένο Τσιορκιάρι μείωσε σε 2-1 και ένα λεπτό μετά ισοφάρισε σε 2-2. Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο το γκολ του Μπαντέ στο 90+2' έδωσε τη νίκη στην Ελσίνκι. 

Με αυτή τη νίκη η Ελσίνκι παραμένει πρώτη στη βαθμολογία με πενήντα βαθμούς, τέσσερις πάνω από την Κουόπιο που είναι μία θέση πίσω της. Επόμενο παιχνίδι για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ είναι με τη Χόνκα εντός έδρας στις 27 Σεπτεμβρίου και στις 5 Οκτωβρίου θα ταξιδέψει στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Αμπερντίν για τη δεύτερη αγωνιστική του Conference League