Έγραψε ιστορία ο Κουλιεράκης - Το ξέσπασμα του Ντεσπόντοφ στο 1-2 (vids)

Ντεσπόντοφ

i

© Glomex

Έγραψε ιστορία ο Κουλιεράκης - Το ξέσπασμα του Ντεσπόντοφ στο 1-2 (vids)

Ο ΠΑΟΚ «απέδρασε» από το Ελσίνκι με σπουδαία ανατροπή (2-3), με τους Κουλιεράκη και Ντεσπόντοφ να αποτελούν δύο από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ της... ανατροπής πήρε σπουδαίο αποτέλεσμα στη Φινλανδία και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στον 7ο όμιλο του Conference League. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου αντιμετώπισε την Ελσίνκι κι έπειτα από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, γύρισε τον... διακόπτη στο δεύτερο και πήρε το πρώτο της τρίποντο.

Χάρη στα γκολ των Κουλιεράκη, Ντεσπόντοφ και Τόμας, ο Δικέφαλος σφράγισε τη νίκη (2-3) και πλέον στρέφει την προσοχή του στη 2η αγωνιστική και στον... τελικό της πρωτιάς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως με το γκολ που πέτυχε ο Κουλιεράκης για το 1-1, έγραψε ιστορία. Ο διεθνής στόπερ σε ηλικία 19 ετών, 9 μηνών και 24 ημερών, έγινε ο νεότερος αμυντικός που σκοράρει για τον ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ανεξάρτητα θέσης, μάλιστα έγινε ο έβδομος νεότερος σκόρερ του Δικεφάλου στην Ευρώπη, με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ, να ανοίγει τον δρόμο της ανατροπής για τους «ασπρόμαυρους» κόντρα στην Ελσίνκι.

Το ξέσπασμα του Ντεσπόντοφ

Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν δίχως αμφιβολία το έντονο ξέσπασμα του Ντεσπόντοφ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Ο Βούλγαρος εξτρέμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο χρειάστηκαν κάποια δευτερόλεπτα αναμονής καθώς η φάση πέρασε από τον έλεγχο του VAR.

Όπως διαπιστώνεται και στο παρακάτω βίντεο, την στιγμή που ο διαιτητής έδειξε σέντρα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα ξέσπασε έντονα καθώς περίμενε αυτό το γκολ με τεράστια ανυπομονησία.

Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»
CONFERENCE LEAGUE

23:07 - 21.09.2023

Λουτσέσκου: «Το σημαντικό είναι η ένταση και η αποφασιστικότητα που δείξαμε»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ελσίνκι και είπε πως το πιο σημαντικό ήταν η ένταση και η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του.

Να θυμίσουμε πως ο Βούλγαρος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα και στο ντεμπούτο του με τα «ασπρόμαυρα» κόντρα στον Άρη, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε σωστά λόγω οφσάιντ.