Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κόντε στους φίλους της Τότεναμ

Αντόνιο Κόντε

i

©Getty Images

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κόντε στους φίλους της Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 20:44 - 27.03.2023

Ο Αντόνιο Κόντε θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της Τότεναμ και τους ανθρώπους της ομάδας για τη στήριξη που του έδειξαν όσο καιρό ήταν στον πάγκο της Τότεναμ.

Ο Αντόνιο Κόντε έστειλε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους φίλους της Τότεναμ, μετά την αποδέσμευση του από την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου. Ο Ιταλός τεχνικός ευχαρίστησε τόσο τους φιλάθλους, όσο και τους ανθρώπους του συλλόγου για την εκτίμηση και τη στήριξη που του έδειξαν.

«Το ποδόσφαιρο είναι πάθος. Ευχαριστώ όλους στους Σπερς που εκτίμησαν και μοιράστηκαν το πάθος μου. Ιδιαίτερη σκέψη στους οπαδούς που πάντα μου έδειχναν υποστήριξη και εκτίμηση, αξέχαστο να τους ακούω να τραγουδούν το όνομά μου. Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κόντε.

Ο 53χρονος προπονητής ανέλαβε την Τότεναμ το Νοέμβριο του 2021 και οδήγησε την ομάδα στο Champions League της φετινής περιόδου έπειτα από μια σκληρή μάχη με την Άρσεναλ. Τη φετινή σεζόν η ομάδα του δεν παρουσίασε βελτίωση αφού αποκλείστηκε ξανά από όλες τις διοργανώσεις (Champions League, FA Cup, League Cup) ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται ξανά στη μάχη για την έξοδο στο Champions League.

Ο Κόντε πλήρωσε το τίμημα των κακών αποτελεσμάτων και κάποιων αιχμηρών δηλώσεων που έκανε για το σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές. Ο Ιταλός κόουτς ηγήθηκε της Τότεναμ συνολικά σε 76 αναμετρήσεις και είχε απολογισμό 41 νίκες, 12 ισοπαλίες και 23 ήττες.

Αντικαταστάτες του Κόντε μέχρι το τέλος της σεζόν θα είναι οι Κρίστιαν Στελίνι και Ράιαν Μέισον, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σώσουν ότι σώζεται για τους «Σπερς» τη φετινή σεζόν, δηλαδή την έξοδο στο επόμενο Champions League. Αυτή τη στιγμή η Τότεναμ βρίσκεται στην 4η προνομιούχα θέση με 49 βαθμούς ωστόσο η Νιουκάστλ που ακολουθεί στην πέμπτη θέση είναι στο -2 και έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.