Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης

Αντόνιο Τσόλακ

i

© Intime

Ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στο στόχαστρο της Βέρντερ Βρέμης

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:51 - 10.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:00 - 10.07.2023

Η περίπτωση του πρώην φορ του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ έχει εξεταστεί σοβαρά από τη Βέρντερ Βρέμης, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομάδα της Γερμανίας έχει καταθέσει κι επίσημη πρόταση.

Η παρουσία του Αντόνιο Τσόλακ στην Σκωτία για λογαριασμό της Ρέιντζερς αναμένεται να κλείσει άδοξα, παρά τις αρχικές υψηλές προσδοκίες. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν και πλέον αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Θυμίζουμε, ο Κροάτης φορ μετακόμισε στην Γλασκώβη το περσινό καλοκαίρι, με τον «Δικέφαλο» να βάζει στα ταμεία του ένα ποσό γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αρκετά σενάρια σχετικά με το μέλλον του Τσόλακ. Όπως αναφέρει η αγγλική ιστοσελίδα «Sunsport, η Βέρντερ Βρέμης έχει εξετάσει σοβαρά την περίπτωσή του, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική εξέλιξη.

Το «ασπρόμαυρο» παρελθόν

Η μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ ήταν από αυτές που είχαν προκαλέσει αρκετό θόρυβο, ωστόσο ο Κροάτης φορ δεν κατάφερε ποτέ να βρει την... Ιθάκη του στη Θεσσαλονίκη. Θυμίζουμε, τον Σεπτέμβριο του 2020 ο «Δικέφαλος του Βορρά» απέκτησε τον 29χρονο πλέον επιθετικό, με μία μεταγραφή που κόστισε τρία εκατομμύρια ευρώ.

Η άφιξη του Τσόλακ στην Τούμπα ξεσήκωσε το «ασπρόμαυρο» κοινό, καθώς ο ποδοσφαιριστής προερχόταν από μία καταπληκτική σεζόν με τη φανέλα της Ριέκα. Ωστόσο αυτό που ακολούθησε δεν ήταν το αναμενόμενο, καθώς ο Κροάτης έμοιαζε να αντιμετωπίζει πρόβλημα προσαρμογής, ενώ δεν κατάφερε να γίνει ποτέ ο... αντι-Πρίγιοβιτς.

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ συνολικά σε δύο θητείες, ο Τσόλακ βρήκε δίχτυα μόλις τέσσερις φορές σε 39 συμμετοχές, με το γκολ που ξεχωρίζει να είναι δίχως αμφιβολία αυτό κόντρα στον Ολυμπιακό στους «4» του Κυπέλλου, το οποίο έστειλε την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στον τελικό του θεσμού.

Το «εκρηκτικό» ξεκίνημα στην Σκωτία

Το περασμένο καλοκαίρι, η Ρέιντζερς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, με σκοπό να καλύψει το κενό στη θέση της επίθεσης. Το πρώτο χρονικό διάστημα στην Σκωτία, ο Κροάτης φορ είχε πάρει τη φανέλα βασικού... σπίτι του και χάρη στα σημαντικά του γκολ κυρίως στην Ευρώπη, είχε γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, Ένας σοβαρός τραυματισμός και μία περίοδος ντεφορμαρίσματος άφησε τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ εκτός βασικός επιλογών.

Με τη φανέλα της Ρέιντζερς, ο Τσόλακ κατάφερε να μετρήσει 18 γκολ σε 39 εμφανίσεις, ενώ το συμβόλαιό του με τον σύλλογο ολοκληρώνεται το 2025.