Αντσελότι: Διαψεύδει τις φήμες για συμφωνία με την εθνική Βραζιλίας

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Αντσελότι: Διαψεύδει τις φήμες για συμφωνία με την εθνική Βραζιλίας

Sportal newsroom 17:36 - 10.02.2023

Τις τελευταίες ώρες έχουν βγει φήμες για συμφωνία μεταξύ του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι και της εθνικής Βραζιλίας, με τον Ιταλό τεχνικό να βάζει «φρένο».

Τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί φήμες για συμφωνία μεταξύ του τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι και της εθνικής Βραζιλίας. Συγκεκριμένα το ESPN της Βραζιλίας υποστήριξε, ότι ο Ιταλός τεχνικός έχει ήδη ενημερώσει τους ανθρώπους της «βασίλισσας», πως το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα της Μαδρίτης και θα αναλάβει την «σελεσάο».

Παρόλα αυτά ο 63χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο με την Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Σε δηλώσεις που έκανε ο Ιταλός τεχνικός μετά τις φήμες σχολίασε, ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία, τονίζοντας, ότι έχει συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα. 

«Εθνική Βραζιλίας; Δεν ξέρω τίποτα για αυτό, δεν ξέρω ούτε τις γράφουν στην Βραζιλία. Είμαι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024», ανέφερε συγκεκριμένα.

Ο Αντσελότι επέστρεψε στην Μαδρίτη το καλοκαίρι του 2021, βοηθώντας την Ρεάλ να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ τη περσινή σεζόν απέναντι στη Λίβερπουλ, ενώ και το 2014 είχε κατακτήσει άλλο ένα απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.