Αντσελότι: «Η Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Η Σίτι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League»

Sportal newsroom 18:44 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:46 - 19.09.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι έχρισε φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι για τη κατάκτηση του Champions League, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (20/9, 21:45).

Το UEFA Champions League επανέρχεται στο προσκήνιο και η δράση στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει. Η κάτοχος του τροπαίου, Μάντσεστερ Σίτι, θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της και άλλες κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσουν να την «εκθρονίσουν». 

Ο Κάρλο Αντσελότι σε δηλώσεις του, λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (20/9, 19:45), έχρισε φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι για τη κατάκτηση του τροπαίου. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός τεχνικός: 

«Η Σίτι είναι φαβορί γιατί έχει μια ομάδα με την οποία κέρδισε την περασμένη σεζόν και δεν έχει αλλάξει πολύ. Ωστόσο στο Champions League, όπως πάντα υπάρχουν εκπλήξεις στο τέλος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα που θα παλέψει μέχρι το τέλος. Ποτέ δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ως φαβορί, όπως νομίζω ότι δεν το κάνει η Σίτι. Το κέρδισε πέρυσι, μπορεί να κερδίσει ξανά το Champions League», τόνισε ο Αντσελότι 

Χάος στην Μαρσέιγ, οπαδοί την «έπεσαν» στην διοίκηση, παραιτήθηκε ο Μαρθελίνο!
EUROPA LEAGUE

14:06 - 19.09.2023

Χάος στην Μαρσέιγ, οπαδοί την «έπεσαν» στην διοίκηση, παραιτήθηκε ο Μαρθελίνο!

Αν και η Μαρσέιγ πορεύεται χωρίς ήττα στη Ligue 1, ο αποκλεισμός από το Champions League τα έχει τινάξει όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί να την «πέσουν» στην διοίκηση και ο Μαρθελίνο να μην αντέχει την πίεση και να υποβάλλει την παραίτησή του.

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, ανέφερε: «Η Ουνιόν είναι μια νέα ομάδα στο Champions League, αλλά το γεγονός ότι είναι εδώ σημαίνει ότι τα έχουν πάει πολύ καλά. Είναι καλά οργανωμένοι αμυντικά, είναι συμπαγείς και παίζουν με ένταση», πρόσθεσε ο 64χρονος τεχνικός.