Αντσελότι: «Με τίποτα δεν θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα»

Κάρλο Αντσελότι

i

©Photo by Fran Santiago/Getty Images/Ideal Images

Αντσελότι: «Με τίποτα δεν θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα»

Sportal newsroom 15:02 - 07.04.2023

Με τίποτα στον κόσμο δεν θα πήγαινε ο Κάρλο Αντσελότι στην Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο ίδιος μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε.

Ο Κάρλο Αντσελότι κλήθηκε να απαντήσει σε ένα υποθετικό σενάριο πρότασης από την Μπαρτσελόνα, με τον ίδιο να απαντάει ότι δεν θα πήγαινε... με τίποτα. Τόνισε μάλιστα ότι βρίσκεται στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. 

«Δεν θα το έκανα για τίποτα στον κόσμο. Πρώτον γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα και δεύτερον γιατί είμαι απόλυτα χαρούμενος εδώ στη Ρεάλ. Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου και νιώθω ευτυχισμένος εδώ», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

«Μετά από 1.272 παιχνίδια στην προπονητική μου καριέρα θεωρώ πως δεν έχω πλέον να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», ανέφερε, ενώ πρόσθεσε πως «… η νίκη με 4-0 στο ‘Καμπ Νου’ την Τετάρτη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για το Κύπελλο σίγουρα θα έμπαινε στο Top 10 της καριέρας μου».

Ο Ιταλός προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι είναι νούμερο ένα στόχος της εθνικής Βραζιλίας, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Μάλιστα αυτή η είδηση έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, με τις δύο πλευρές τότε να διαψεύδουν τις φήμες. Την ίδια ώρα ο Αντσελότι απάντησε σε αυτές τις φήμες, λέγοντας ότι θα μείνει στη Ρεάλ μέχρι εκείνη να πάρει την απόφαση και να τον διώξει. Παράλληλα λέγεται ότι στις τάξεις της «σελεσάο» έχουν βάλει μέχρι και τον Κακά και τον Ρονάλντο για να πείσουν τον πρώην τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν να αναλάβει τη Βραζιλία.