Το «έκαψαν» στα αποδυτήρια οι παίκτες της Ρεάλ: Το «έτσι νικάει η Μαδρίτη» και οι ξέφρενοι χορoί των Ρούντιγκερ και Μιλιτάο (vid)

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης

i

Οι πανηγυρισμοί των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης/PrtScr

Το «έκαψαν» στα αποδυτήρια οι παίκτες της Ρεάλ: Το «έτσι νικάει η Μαδρίτη» και οι ξέφρενοι χορoί των Ρούντιγκερ και Μιλιτάο (vid)

Κώστας Τόπας 10:09 - 06.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:13 - 06.04.2023

Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισαν με την καρδιά τους την σπουδαία νίκη - πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει τους πανηγυρισμούς της μετά από μια κυρίαρχη νίκη στο «El Clasico» το βράδυ της Τετάρτης (05/04) κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τα ημιτελικά του Copa del Rey. Η επικράτησή τους με 4-0 επί των «μπλαουγκράνα» έσπασε ένα σερί τριών ήττων κόντρα στους Μπλαουγκράνα.

Οι σκηνές στα αποδυτήρια ήταν ένα αξιοθέατο για τους Μαδριλένους, καθώς πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη τους. Μετά από τα συνθήματα «Asi, asi, asi gana el Madrid» (Ετσι, έτσι, έτσι, έτσι κερδίζει η Ρεάλ Μαδρίτηης) οι Αντόνιο Ρούντγικερ και Έντερ Μιλιτάο ξέσπασαν σε χορούς, έχοντας μαζί τους και τον Λούκα Μόντριτς, ο οποίος «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

Ο θόρυβος από την ομάδα της Μαδρίτης ήταν απτός κι αυτό φάνηκε και από τις φωνές του Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος στα αποδυτήρια δεν σταμάτησε να φωνάζει «La nueva era» (η νέα εποχή), ρίχνοντας μια βολή σε όσους στη Βαρκελώνη είχαν κηρύξει τα πρόσφατα αποτελέσματα μεταξύ των δύο ως νέα εποχή.