Αντσελότι για Βινίσιους: «Δεν θυμάμαι στην καριέρα μου άλλον παίκτη που να έχει προσβληθεί τόσο πολύ»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι για Βινίσιους: «Δεν θυμάμαι στην καριέρα μου άλλον παίκτη που να έχει προσβληθεί τόσο πολύ»

Ο Κάρλο Αντσελότι πήρε θέση για τις συνεχόμενες ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται ο Βινίσιους.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, η La Liga ερευνά ένα βίντεο που εμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο φαίνεται ένα μικρό παιδί να αποκαλεί τον Βινίσιους «μαϊμού», κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης στη Βαλένθια το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου (02/03).

Το βίντεο δημοσίευσε το ESPN Βραζιλίας και, μιλώντας στο δημοσίευμα μετά τον αγώνα, η γυναίκα που κατέγραψε το περιστατικό είπε ότι κλήθηκε η αστυνομία κατά τη διάρκεια του αγώνα. Προηγουμένως, η La Liga είχε αναφέρει περιστατικά υποτιθέμενου ρατσισμού στις τοπικές αρχές.

Πάντως, ο Βινίσιους Τζούνιορ σκόραρε δύο φορές κόντρα στις «νυχτερίδες» και πανηγύρισε με υψωμένη γροθιά στους οπαδούς των γηπεδούχων που του είχαν επιτεθεί ρατσιστικά!

Με αφορμή το συγκεκριμένο δυσάρεστο γεγονός (το οποίο δεν συναντάμε για πρώτη φορά), ο Κάρλο Αντσελότι πήρε θέση και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν έχει δει ξανά στη ζωή του να επαναλαμβάνεται αυτό το φαινόμενα τόσο έντονα προς κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κοιτάζοντας πίσω στην ιστορία, δεν θυμάμαι κανέναν παίκτη στην καριέρα μου που να έχει προσβληθεί και να έχει διωχθεί τόσο πολύ όσο ο Βινίσιους. Τον κλωτσούν, του σφυρίζουν, τον προσβάλλουν. Τι πρέπει να κάνει; Βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Πρέπει όλοι να αλλάξουν στάση απέναντί του. Δεν έχει συμβεί ποτέ άλλοτε ένας παίκτης με μεγάλο ταλέντο να τα παθαίνει όλα αυτά.

Ο Ντιακαμπί της Βαλένθια υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση
LA LIGA

10:37 - 09.03.2024

Ο Ντιακαμπί της Βαλένθια υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση

Ο αμυντικός της Βαλένθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, πραγματοποιώντας επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga το περασμένο Σάββατο (02/03).

Στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο ένας παίκτης τον κλώτσησε στο κεφάλι και δεν υπήρξε ούτε κίτρινη κάρτα και τώρα ζητάνε να πάρει κόκκινη κάρτα για ένα σπρώξιμο με τη Λειψία».