Πρώην αξιωματούχος της Λεβερκούζεν συμβουλεύει τον  Αλόνσο να παραμείνει στην ομάδα και μετά να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Τσάμπι Αλόνσο

i

© PrtScr

Πρώην αξιωματούχος της Λεβερκούζεν συμβουλεύει τον Αλόνσο να παραμείνει στην ομάδα και μετά να πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης

Γιάννης Λιβανός 12:05 - 09.03.2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν είναι βέβαιο πως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον πάγκο της Λεβερκούζεν, ωστόσο άνθρωπος που υπήρξε στο παρελθόν υψηλόβαθμο στέλεχος της γερμανικής ομάδας, συμβουλεύει τον Ισπανό να παραμείνει στις «ασπιρίνες» και μετά να αποτελέσει τον διάδοχο του Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πράγματα και θαύματα κάνει φέτος στη Λεβερκούζεν ο Τσάμπι Αλόνσο, παρουσιάζοντας εξαιρετικό έργο στις «ασπιρίνες», οι οποίες βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Bundesliga και οδεύουν πρόσω ολοταχώς για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κάπως έτσι, ο Τσάμπι Αλόνσο λόγω της περίφημης δουλειάς που έχει κάνει στη Λέβερκούζεν βλέπει το όνομα του να «φιγουράρει» ως υποψήφιος στόχος πολλών ομάδων για την τεχνική τους ηγεσία και το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν ουκ ολίγα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με τη Λίβερπουλ, την Μπάγερν Μονάχου αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα ως προς το μέλλον του Βάσκου προπονητή πήρε μέρος και ένας άνθρωπος με παρελθόν στη Λεβερκούζεν. Ο λόγος για τον πρώην γενικό διευθυντή του συλλόγου, Ράινερ Κάλμουντ, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Αλόνσο θα πρέπει να μην βιαστεί και να παραμείνει στην ομάδα, μέχρι να αδειάσει ο χώρος στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να πάει εκεί και να γίνει προπονητής της.

Παρακάτω οι δηλώσεις του Κάλμουντ:

«Ο Αλόνσο θα πρέπει να αντισταθεί στην επιθυμία να επιστρέψει βιαστικά στο Άνφιλντ, να διατηρήσει την εστίασή του στη συνέχεια στο BayArena και να περιμένει την αποχώρηση του Κάρλο Αντσελότι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν νομίζω ότι ο Αλόνσο θα πάει στη Λίβερπουλ. Φυσικά είναι μια καλή επιλογή. Ο Αλόνσο κέρδισε το Champions League με την αγγλική ομάδα και το πρωτάθλημα τρεις φορές με την Μπάγερν. Πρέπει επίσης να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, εάν δηλαδή ο Αντσελότι παραιτηθεί νωρίτερα. Δεν θα τον συμβούλευα απαραίτητα να πάει στη Λίβερπουλ ως διάδοχος του Κλοπ. Θα του πρότεινα να μείνει στη Λεβερκούζεν για άλλα δύο χρόνια και μετά ίσως να αντικαταστήσει τον Αντσελότι».