Αντσελότι: «Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα, συνεχίζουμε με τη Ρεάλ για νέες επιτυχίες»

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Αντσελότι: «Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα, συνεχίζουμε με τη Ρεάλ για νέες επιτυχίες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:47 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 29.12.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως «σήμερα είναι μία χαρούμενη ημέρα».

Οριστικό τέλος στη φημολογία για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ο Κάρλο Αντσελότι, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τη «βασίλισσα» ως το καλοκαίρι του 2026. 

Ο 64χρονος Ιταλός τεχνικός θα δώσει με τον τρόπο αυτό συνέχεια στη δεύτερη -και εξαιρετικά επιτυχημένη- θητεία του στον πάγκο του ισπανικού συλλόγου, λέγοντας «όχι» στις... σειρήνες από τη Βραζιλία, που τον ονειρεύονταν στον πάγκο της «σελεσάο». 

Συνολικά στην καριέρα του, ο Αντσελότι είναι ο ρέκορντμαν τροπαίων του Champions League, το οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές το (δύο με τη Ρεάλ και δύο με τη Μίλαν, με την οποία το πήρε και δύο φορές ως παίκτης), αλλά και ο μοναδικός τεχνικός που έχει στεφθεί πρωταθλητής στα πέντε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία (με Τσέλσι), Γερμανία (με Μπάγερν) και Γαλλία (με Παρί Σεν Ζερμέν). 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως «σήμερα είναι μία χαρούμενη ημέρα».

«Σήμερα είναι μια χαρούμενη μέρα. Η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ συνεχίζουμε μαζί την πορεία μας αναζητώντας νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες. Σας ευχαριστώ όλους και πάμε Ρεάλ Μαδρίτης!», δήλωσε ο Αντσελότι.