Ετοιμάζει νέα πρόταση στον Εμπαπέ η Ρεάλ και του δίνει διορία!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Printscreen

Ετοιμάζει νέα πρόταση στον Εμπαπέ η Ρεάλ και του δίνει διορία!

Sportal newsroom 19:13 - 29.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως θα καταθέσει νέα πρόταση στον Κιλιάν Εμπαπέ και θα του δώσει προθεσμία να δώσει απάντηση μέχρι τα μέσα του Γενάρη.

Μέρα χαράς η σημερινή για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον κόσμο της, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η ανανέωση του συμβολαίου του Κάρλο Αντσελότι μέχρι το 2026. Η διοίκηση των Μαδριλέων «έδεσε» τον Ιταλό τεχνικό, που χαίρει της εκτίμησης όλων στη «Βασίλισσα».

Ο κόσμος της Ρεάλ όμως ίσως έχει κι ένα ακόμα θέμα να ασχολείται. Ένα θέμα πολύ γνώριμο. Συγκεκριμένα, το σίριαλ Ρεάλ Μαδρίτης - Κιλιάν Μπαπέ φαίνεται πως επανέρχεται στην επιφάνεια για ακόμη μία φορά...

Το συμβόλαιο του Γάλλου σούπερ σταρ με την Παρί Σεν Ζερμέν λήγει σε έξι μήνες, κάτι το οποίο σημαίνει ότι από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει και να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα λοιπόν με την έγκυρη «Athletic», οι «μερένχες» ετοιμάζονται να καταθέσουν άμεσα νέα πρόταση στον 26χρονο άσο, αλλά να του βάλουν και διορία για να δώσει την τελική του απάντηση. Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, η προθεσμία θα είναι μέχρι τα μέσα του Γενάρη.