Επίσημο: Στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι έως το 2026

Κάρλο Αντσελότι

i

Κάρλο Αντσελότι/©Photo by Marvin Ibo Guengoer - GES Sportfoto /Getty Images

Επίσημο: Στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι έως το 2026

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:36 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 29.12.2023

Η Ρεάλ Μαδρίτης μέσω ανακοίνωσης έκανε γνωστό πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Κάρλο Αντσελότι έως το 2026.

Είναι πλέον επίσημο! Ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι και το καλοκαίρι του 2026. Παρά τα σενάρια που ήθελαν τον κύκλο του «Don Carlo» στον πάγκο της «Βασίλισσας» να ολοκληρώνεται στο τέλος της φετινής σεζόν, ο Ιταλός τεχνικός δεν το κουνάει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Νωρίτερα ρεπορτάζ στην Ισπανία ανέφεραν πως ο Αντσελότι έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, αποφασίζοντας να μην δεχτεί την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο» και να παραμείνει στο τιμόνι της «Βασίλισσας» για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα.

«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

19:42 - 28.12.2023

«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεμείνει από λύσεις στα μετόπισθεν και όπως φαίνεται ψάχνει την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, του Ραφαέλ Βαράν που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση με την ανακοίνωση των «μερένχες». Όπως σημειώνεται η συμφωνία ανάμεσα στον Αντσελότι και στη διοίκηση της «Βασίλισσας» για την επέκταση της συνεργασίας τους ολοκληρώθηκε πριν από την αναχώρηση του Ιταλού τεχνικού για τις μίνι διακοπές των Χριστουγέννων.