Ανανέωσε μέχρι το 2026 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι

Κάρλο Αντσελότι

i

© PrtScr

Ανανέωσε μέχρι το 2026 με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι

Ελένη Ανδρικοπούλου 13:07 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:16 - 29.12.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το 2026, καθώς ο Ιταλός τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με τους ιθύνοντες της «Βασίλισσας», σύμφωνα με το relevo.

Δεν το κουνάει από τη Μαδρίτη ο Κάρλο Αντσελότι! Σύμφωνα με το relevo, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

Ο Ιταλός κόουτς αποφάσισε να μην δεχτεί την πρόταση της ομοσπονδίας της Βραζιλίας για την τεχνική ηγεσία της «Σελεσάο» και να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας» για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμα. 

Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη πηγή οι δύο πλευρές δεν δυσκολεύτηκαν, καθώς εξ αρχής, τόσο ο «Don Carlo», όσο και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν εκφράσει την επιθυμία τους για την επέκταση της συνεργασίας τους. Επίσης, συζήτησαν και συμφώνησαν για την απόκτηση ενός στόπερ, θέση στην οποία η «Βασίλισσα» έχει λειψανδρία λόγω των προβλημάτων τραυματισμού.

«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης
LA LIGA

19:42 - 28.12.2023

«Ψήνει» επιστροφή Βαράν η Ρεάλ Μαδρίτης

H Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεμείνει από λύσεις στα μετόπισθεν και όπως φαίνεται ψάχνει την επιστροφή ενός παλιού γνώριμου, του Ραφαέλ Βαράν που αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτσι, το μόνο που απομένει αυτή τη στιγμή, είναι η επίσημη ανακοίνωση, η οποία όπως αποκαλύπτουν οι Ισπανοί δεν θα αργήσει να έρθει.