Ο Αντσελότι θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου λόγω φοροδιαφυγής

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Ο Αντσελότι θα περάσει την πόρτα του δικαστηρίου λόγω φοροδιαφυγής

Μπλεξίματα για τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης λόγω φοροδιαφυγής.

Ο Κάρλο Αντσελότι έχει μπει σε... μπελάδες, καθώς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα κληθεί να περάσει την πόρτα του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με σκοπό να δικαιολογήσει κάποια έσοδα που βρέθηκαν στον λογαριασμό του το 2014. Εκείνο το χρονικό διάστημα, ο Ιταλός προπονητής βρισκόταν και πάλι στον πάγκο της «Βασίλισσας», όμως δεν είχε δηλώσει στην εφορία ένα ποσό περίπου 400,000 ευρώ για τα δικαιώματα της εικόνας του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Αντσελότι θα δηλώσει ένοχος όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις και κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίσει την ποινή της φυλάκισης αλλά με αναστολή.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας επιβεβαίωσε τον ερχομό του Αντσελότι

Ο Έντναλντο Ροντρίγκες, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, διαβεβαίωσε ότι ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο προπονητής της εθνικής ομάδας στο Κόπα Αμέρικα 2024, που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου. Ο ισχυρός άνδρας του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου το επιβεβαίωσε κατά την πρόσληψη του υπηρεσιακού τεχνικού Φερνάντο Ντινίζ, μέχρι ο Ιταλός αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

«Υπάρχουν πολλοί καλοί προπονητές στη Βραζιλία και ο Ντίνιζ είναι ένας από αυτούς. Παρατήρησα την καινοτόμο προσέγγισή του στις ομάδες που εργάστηκε. Διατηρούσε την ίδια φιλοσοφία παιχνιδιού, χωρίς να την αλλάζει συνεχώς. Πάντα ακολουθούσε την ίδια μέθοδο και μου άρεσαν πολύ οι τακτικές του εφαρμογές. Άρα, είναι ένας προπονητής του οποίου η αγωνιστική νοοτροπία μοιάζει αρκετά με αυτή του προπονητή που θα αναλάβει στο Κόπα Αμέρικα, τον Αντσελότι. Έχουν σχεδόν τον ίδιο τύπο προσέγγισης παιχνιδιού», τόνισε ο Ροντρίγκες σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της CBF στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Βραζιλία θα ξεκινήσει τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 τον Σεπτέμβριο και ο Ντινίζ θα είναι υπεύθυνος για τη διεύθυνση της ομάδας σε αυτούς τους εξαιρετικά σημαντικούς αγώνες. Ο Ροντρίγκες ανέφερε ότι ο προπονητής θα διατηρήσει τη θέση του στη Φλουμινένσε και θα έχει πλήρη αυτονομία στη λήψη αποφάσεων.