Ενθουσιασμός στους Βραζιλιάνους διεθνείς για Αντσελότι – Οι ατάκες Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον για τον Ιταλό

Ενθουσιασμός στους Βραζιλιάνους διεθνείς για Αντσελότι – Οι ατάκες Νεϊμάρ, Ριτσάρλισον για τον Ιταλό

Γιώργος Σακελλαρίου 14:39 - 05.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 05.07.2023

Ο Κάρλο Αντσελότι θ’ αναλάβει την εθνική Βραζιλίας και οι παίκτες δηλώνουν ήδη ενθουσιασμένοι.

Ο ενθουσιασμός είναι δεδομένος στην εθνική Βραζιλίας για την πρόσληψη του Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 και θα αναλάβει τη Σελεσάο, ώστε να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα λίγο αργότερα και φυσικά στο Μουντιάλ του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί σε Αμερική, Καναδά, Μεξικό.

Στη Βραζιλία, λοιπόν, ήδη επικρατεί παροξυσμός και η συμφωνία με τον Αντσελότι προκάλεσε θετικά σχόλια από πρώην, αλλά κι εν ενεργεία Βραζιλιάνους διεθνείς. «Είναι εξαιρετικός προπονητής, μεγάλος φίλος και νομίζω ότι θα φέρει πολλά, γιατί έχει μεγάλη εμπειρία», σχολίασε ο Ροναλντίνιο Γκαούτσο, ο οποίος είχε προπονητή τον 64χρονο Ιταλό όταν ήταν ακόμα στη Μίλαν.

«Ο Αντσελότι έχει κερδίσει τα πάντα. Οπότε, σίγουρα θα μας διδάξει πολλά» , υπογράμμισε με τη σειρά του ο Νεϊμάρ. Οι άσοι της Ρεάλ Βινίσιους, Μιλιτάο και Ροντρίγκο θα τον συναντήσουν μετά την Ισπανία και στην εθνική ομάδα, τον γνωρίζουν και τους γνωρίζει άριστα. «Όπου πηγαίνει πετυχαίνει», είπε αρχικά ο Ροντρίγκο και πρόσθεσε: «Μπορεί να φέρει την επιτυχία του στην εθνική ομάδα. Ξέρουμε ότι η εθνική ομάδα πρέπει πάντα να κερδίζει τίτλους».

Ο φορ της Τότεναμ Ριτσάρλισον, παράλληλα, ανυπομονεί να τον έχει ξανά προπονητή. Ο βασικός φορ της Σελεσάο είπε ότι έγινε «φαινόμενο» στα χέρια του Αντσελότι όταν ήταν στον πάγκο της Έβερτον. «Στην Έβερτον με βοήθησε πολύ, άρχισα να σκοράρω ασταμάτητα. Έγινα φίλος του», είπε. «Με πήγαινε σπίτι, ένιωθα ήδη γιος του».