Αντσελότι: «Το Champions League μας αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση»

Κάρλο Αντσελότι

i

Ο Κάρλο Αντσελότι/©intime

Αντσελότι: «Το Champions League μας αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση»

Κώστας Τσιακλής 23:32 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:39 - 23.10.2023

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. μίλησε ενόψει του αγώνα με τη Μπράγκα και δήλωσε πως η διοργάνωση του Champions League είναι αυτή που τους αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο πετυχημένη ομάδα στον θεσμό του Champions League και ο προπονητής της, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε πως είναι η διοργάνωση που τους αρέσεις περισσότερο από κάθε άλλη. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (28/10) θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα στο πρώτο Clasico της φετινής περιόδου. Το ματς αυτό όμως μπορεί να περιμένει για την ώρα αφού η Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη (24/10) έχει παιχνίδι κόντρα στη Μπράγκα για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. 

Αυτό έκανε σαφές και ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε πως η προσοχή των ποδοσφαιριστών αλλά και του ιδίου είναι στραμμένη στο παιχνίδι με τους Πορτογάλους. Επίσης ο Αντσελότι είπε πως η διοργάνωση του Champions League είναι αυτή που τους αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

«Έχουμε περισσότερους τίτλους Champions League τα τελευταία χρόνια σε σύγκριση με τίτλους πρωταθλήματος; Αυτή είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για την Ρεάλ. Μας αρέσει περισσότερο από κάθε άλλη. Είναι ξεχωριστή. Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με τους παίκτες για το Clasico. Εστιάζουμε στο ματς με την Μπράγκα, που είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε άψογα τις προσπάθειες της στο Champions League αφού διατηρεί το απόλυτο με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα είχε επικρατήσει δύσκολα με 1-0 της Ουνιόν Βερολίνου ενώ στη δεύτερη αγωνιστική πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Νάπολι με σκορ 2-3. Από την άλλη η Μπράγκα ηττήθηκε εντός έδρας από τους «παρτενοπέι» ωστόσο έκανε μια απίθανη ανατροπή και άλωσε το Βερολίνο (2-3 την Ουνιόν).