Επιστροφή στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρεις ποδοσφαιριστές

Κασεμίρο

i

©glomex

Επιστροφή στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρεις ποδοσφαιριστές

Κώστας Τσιακλής 21:43 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 23.10.2023

Τρεις ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ωστόσο πιθανόν να μην αγωνιστεί κανένας στο ματς με την Κοπεγχάγη.

Ευχάριστα νέα είχε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, από την τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με την Κοπεγχάγη.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Κοπεγχάγη (24/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Το παιχνίδι είναι άκρως καθοριστικό αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν στα πρώτα δύο παιχνίδια στη διοργάνωση από Μπάγερν Μονάχου και Γαλατασαράι. Από την άλλη οι Δανοί αποδεικνύονται σκληρό καρύδι αφού απέσπασαν ισοπαλία στην Τουρκία ενώ ηττήθηκαν με 1-2 από τους Γερμανούς.

Ο Έρικ Τεν Χαχ έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό ωστόσο τα νέα ήταν ευχάριστα για αυτόν στην τελευταία προπόνηση πριν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Συγκεκριμένα ο Κασεμίρο φαίνεται να ξεπέρασε το θέμα που είχε στον αστράγαλο και ήταν κανονικά στην προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Αξίζει φυσικά να σημειωθεί πως ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να παίξει κόντρα στην Κοπεγχάγη εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ματς με την Γαλατασαράι. 

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Σέρχιο Ρεγκιλόν που βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη μορφή δανεισμού από την Τότεναμ. Ο Ισπανός πάντως θα αξιολογηθεί από την ιατρική ομάδα και τον Έρικ Τεν Χαχ που πριν την προπόνηση είχε δηλώσει: «Σήμερα θα προπονηθεί και μετά πρέπει να αξιολογήσουμε αν είναι έτοιμος και αν μπορεί να παίξει ή να είναι στην ενδεκάδα. Πρέπει να περιμένουμε για αυτό».

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάιλερ Μαλάσια που επίσης είναι αριστερός μπακ όπως και ο Ρεγκιλόν. Ο Ολλανδός αμυντικός δεν έχει καταγράψει ακόμα φέτος κάποια συμμετοχή. Με την απουσία και του Λουκ Σο, ο Έρικ Τεν Χαχ χρειάστηκε να επιστρατεύσει στο αριστερό άκρο τόσο τον Ντιόγκο Ντάλοτ, όσο και τον Σοφιάν Άμραμπατ.