Απίστευτο: Αντίπαλος της Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε μείωση στα εισιτήρια από τα 170 στα 28 δολάρια λόγω Μέσι!

Λιονέλ Μέσι

i

PrtScr

Απίστευτο: Αντίπαλος της Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε μείωση στα εισιτήρια από τα 170 στα 28 δολάρια λόγω Μέσι!

Νίκος Καλαμπάκας 19:38 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 04.10.2023

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα αγωνιστεί κόντρα στους Σικάγο Φάιαρ και η ομάδα ανακοίνωσε ότι ρίχνει αισθητά τις τιμές των εισιτηρίων...

Η Ίντερ Μαϊάμι αντιμετωπίζει τους Σικάγο Φάιαρ με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στα Play In του MLS. Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του αφού η επανεμφάνισή του είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή, 8/10 στο Σινσινάτι.

Ο μεγάλος σταρ της λίγκας μπορεί να στεναχωρεί την ομάδα του με την απουσία του, ωστόσο πληγώνει και τους αντιπάλους του αφού η ομάδα του Σικάγο πήρε μια περίεργη απόφαση για αυτόν τον αγώνα.

Η παρουσία του Μέσι σε έναν αγωνιστικό χώρο είναι κάτι που συγκινεί χιλιάδες κόσμο, όπως φάνηκε στη μονομαχία με το Τορόντο όταν ο Αργεντινός σταρ αποχώρησε τραυματισμένος από τον αγωνιστικό χώρο και πλήθος οπαδών αποχώρησε από το γήπεδο μαζί του. Και αυτός είναι ο λόγος που ο σύλλογος πήρε την απόφαση να μειώσει την τιμή των εισιτηρίων έως και έξι φορές, πηγαίνοντας τα από τα 170 στα 28 δολάρια.

Το Σικάγο εξέδωσε μια δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της στην οποία, για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στους παρευρισκόμενους, πρόσφερε πίστωση 250 $ για νέα μέλη το 2024, για όλους όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο για το Σικάγο Φάιαρ - Ίντερ Μαϊάμι. άσχετα αν ο Μέσι παίζει ή όχι.