Τρομερή ομολογία: «Ήμουν στην Μπαρτσελόνα και για να παίζω, έπρεπε να πω ότι ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μέσι – Από τα μεγαλύτερα ψέματά μου»

Τρομερή ομολογία: «Ήμουν στην Μπαρτσελόνα και για να παίζω, έπρεπε να πω ότι ο καλύτερος παίκτης είναι ο Μέσι – Από τα μεγαλύτερα ψέματά μου»

Sportal newsroom 19:25 - 03.10.2023

Ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ μίλησε για το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα και αποκάλυψε ένα ψέμα που χρειάστηκε να πει σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι...

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast του Ρίο Φέρντιναντ, ο Κέβινς Πρινς Μπόατενγκ μίλησε για το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα και τα όσα βίωσε εκείνο το διάστημα, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της καταλανικής ομάδας.

Ο 36χρονος άσος αποκάλυψε με χιουμοριστικό τόνο κάποια ψέματα που έπρεπε να πει όταν ήταν παίκτης των «μπλαουγκράνα», ενώ έριξε και μία... βόμβα σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα, είπε: «Υποστηρίζω τη Χέρτα Βερολίνου και μετά -παρότι θα στενοχωρήσω τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα- υποστηρίζω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν έπαιζα για την Μπαρτσελόνα δεν μπορούσα να το πω γιατί δεν μπορούσα να παίξω», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Η πρώτη ερώτηση όταν υπέγραψα ήταν ποιος είναι ο αγαπημένος σου σύλλογος. Μπαρτσελόνα είπα. Και μετά με ρώτησαν ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Μέσι είπα. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα που έχω πει, γιατί συνήθως λέω την αλήθεια».

Ο Χόρχε Μας υποσχέθηκε στον Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα
LA LIGA

10:32 - 03.10.2023

Ο Χόρχε Μας υποσχέθηκε στον Μέσι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα

Ο εκ των ιδιοκτητών της Ίντερ Μαϊάμι, Χόρχε Μας τόνισε σε δηλώσεις του ότι έχει υποσχεθεί στον Λιονέλ Μέσι να επιστρέψει μια μέρα στη Μπαρτσελόνα για να αποχαιρετήσει τους φίλους των «μπλαουγκράνα».

Τέλος, μιλώντας για τον Κριστιάνο Ρονάλτο και τον Λονέλ Μέσι ο άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι αμφότεροι θα έβαζαν γκολ σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα στον κόσμο. «Μπορεί να σκοράρει όπου θέλει ο Μέσι, όπως ο Ρονάλντο. Μπορούν και οι δύο να πάνε όπου θέλουν», είπε χαρακτηριστικά ο Κέβιν Πρινς Μπόατενγκ.