Απλή, λιτή και... πάλι πρωτοπόρος η Μπάγερν Μονάχου, 2-1 τη Στουτγκάρδη

Μπάγερν Μονάχου

i

©Photo by Christina Pahnke - sampics/Corbis via Getty Images/Ideal Images

Απλή, λιτή και... πάλι πρωτοπόρος η Μπάγερν Μονάχου, 2-1 τη Στουτγκάρδη

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:26 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:37 - 04.03.2023

Η Μπάγερν Μονάχου με ελάχιστες κλασσικές ευκαιρίες πήρε τη νίκη κόντρα στη Στουτγκάρδη (2-1) και επέστρεψε στην πρώτη θέση της Bundesliga. Μοναδικός σκόρερ για την αντίπαλο των «Βαυαρών» ο γνώριμος στην Ελλάδα Χουάν Χοσέ Περέα.

Η Μπάγερν Μονάχου εκμεταλλεύτηκε τις λίγες ουσιαστικές ευκαιρίες που είχε κόντρα στη Στουτγκάρδη και πήρε με αυτόν τον τρόπο την εκτός έδρας νίκη (1-2). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει στην κορυφή της Bundesliga, στην οποία είχε βρεθεί προσωρινά η Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Το 1-0 ήρθε από τον Ματίας Ντε Λιχτ, ο οποίος με ένα όμορφο σουτ σκόραρε για την ομάδα του στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης. Ακολούθησε ο Τσούπο Μοτίνγκ στο 62ο λεπτό του αγώνα «κλειδώνοντας» το τρίποντο στη «Mercedes Benz Arena», με σουτ εντός της περιοχής.

Η γηπεδούχος όμως επέστρεψε στο παιχνίδι και αυτό οφείλονταν στην ύπαρξη ενός γνώριμου στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίκτη. Ο Χουαν Χοσέ Περέιρα - ο οποίος πέρασε από Παναθηναϊκό, Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα - μείωσε σε 1-2 για την ομάδα του στο 85' με κεφαλιά, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να αλλάξει κάτι.