Επίσημο: Ανανέωσε τον Τσούπο Μοτίνγκ η Μπάγερν Μονάχου

Τσούπο Μοτίνγκ

i

©FC Bayern Munich

Επίσημο: Ανανέωσε τον Τσούπο Μοτίνγκ η Μπάγερν Μονάχου

Sportal newsroom 18:49 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 18:51 - 03.03.2023

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Τσούπο Μοτίνγκ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2024.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Ερίκ Μαξίμ Τσούπο Μοτίνγκ. Ο Καμερουνέζος επιθετικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «Βαυαρούς» μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 

Ο 33χρονος βρίσκεται στο Allianz Arena από το 2021 και έκτοτε έχει 82 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, 33 γκολ και εννέα ασίστ. Με την γερμανική ομάδα έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ένα γερμανικό σούπερ καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. 

Η φετινή χρονιά είναι και η καλύτερη του Καμερουνέζου, καθώς έχει βρει δίχτυα 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, από τα οποία τα εννέα είναι στο πρωτάθλημα, τα τρία στο κύπελλο και τα άλλα τρία στο Champions League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μένω εδώ και συνεχίζω να περνάω καλά με την ομάδα. Νιώθω σπίτι μου την ομάδα. Η οικογένειά μου αισθάνεται σπίτι επίσης το Μόναχο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Προφανώς είμαι ευγνώμων που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου και δουλεύουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. 

Υπάρχει αρκετό ανταγωνισμός εδώ πέρα, αλλά όταν θες να είσαι μεταξύ των κορυφαίων, ο ανταγωνισμός είναι μέρος αυτού. Είναι ο μόνος τρόπος να καταφέρεις να κερδίζεις πολλά τρόπαια. Ακόμα έχουμε πολλά να πετύχουμε. Υπάρχει όλο το πακέτο στη Μπάγερν. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξεις κάτι», ανέφερε ο Καμερουνέζος στις δηλώσεις του.