Χάνει οριστικά τη ρεβάνς με την Μπάγερν ο Νεϊμάρ

Νεϊμάρ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Χάνει οριστικά τη ρεβάνς με την Μπάγερν ο Νεϊμάρ

Sportal newsroom 15:32 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 20:12 - 03.03.2023

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με την Μπάγερν για τους «16» του Champions League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ταξιδέψει στο Μόναχο την Τετάρτη (8/3, 22:00) για να αντιμετωπίσει την Μπάγερν για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Παρόλα αυτά ο πονοκέφαλος για τον Κριστόφ Γκαλτιέ δεν έχουν τελειωμό. Όπως επιβεβαίωσε ο τεχνικός της Παρί ο Νεϊμάρ θα απουσιάσει από τον αγώνα με τους «Βαυαρούς».

«Ο Νεϊμάρ δεν θα είναι διαθέσιμος για τα επόμενα δύο παιχνίδια. Είναι ένας εκ των κορυφαίων σκόρερ, ενώ έχει βγάλει και αρκετές ασίστ στην Ligue 1, θα είναι μεγάλη απώλεια για εμάς», ήταν τα λόγια του Γκαλτιέ.

Ο Βραζιλιάνος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Λιλ, έχοντας αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στον αστράγαλο. Ο 31χρονος σε μία διεκδίκηση της μπάλας είχε γυρίσει τον αστράγαλό του με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι είχε μερική ρήξη συνδέσμων. Ο χρόνος απουσίας του είναι τέσσερις με έξι εβδομάδες και κάπως έτσι θα είναι εκτός από τον αγώνα του Μονάχου. 

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό εκτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και ο Πρεσνέλ Κιμπεπέ. Ο Γάλλος αμυντικός αποκόμισε επίσης τραυματισμό στον αγώνα με την Μαρσέιγ (26/2). Ο Κιμπεπέ υπενθυμίζεται ότι είχε βγει εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, ενώ είχε ξεσπάσει σε κλάματα. Έτσι οι φόβοι για μια σοβαρή ζημιά είναι μεγάλοι, παρόλα αυτά δεν έχει βγει οριστική ανακοίνωση για την κατάστασή του. 

Όσον αφορά τον Νεϊμάρ οι φήμες για την αποχώρησή του από την γαλλική ομάδα το καλοκαίρι έχουν ξεκινήσει. Ο λόγος είναι, ότι ο Βραζιλιάνος είχε τσακωθεί με τον Λουίς Κάμπος, τον άνθρωπο ο οποίος αποφασίζει για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις από την ομάδα του Παρισιού. Παρόλα αυτά ο ίδιος είχε βγει και είχε δηλώσει, ότι ναι μεν είχε μια αψιμαχία με τον Κάμπος, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Παρί Σεν Ζερμέν. 

Εκτός αυτού ο Γάλλος επιθετικός της ομάδας είχε πετάξει σπόντες για τον 31χρονο, ότι ενώ όλοι συγκεντρώνονται για τον αγώνα, εκείνος βγαίνει τα βράδια και παίζει πόκερ. Μάλιστα είχε βρεθεί σε ένα τουρνουά μία μέρα μετά την ήττα της Παρί από την Μπάγερν για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Champions League.