Η στιγμή της επίθεσης στο σούπερ μάρκετ της οικογένειας της συζύγου του Μέσι (vid)

Η στιγμή της επίθεσης

i

© Cadena 3 Rosario

Η στιγμή της επίθεσης στο σούπερ μάρκετ της οικογένειας της συζύγου του Μέσι (vid)

Πάνος Μαλακτάρης • 16:07 - 02.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τη στιγμή που ένας εκ των δραστών πυροβολεί προς το κατάστημα που διατηρεί η οικογένεια της Αντονέλα Ροκούζο, συζύγου του Λιονέλ Μέσι

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει από νωρίς σήμερα (2/3), σημειώθηκε επίθεση ενόπλων σε ένα σούπερ μάρκετ στην πόλη του Ροζάριο της Αργεντινής, κατάστημα το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε ξάδερφο της Αντονέλα Ροκούζο, συζύγου του Λιονέλ Μέσι. Οι δράστες αφού «άνοιξαν πυρ» κατά του καταστήματος, ευτυχώς χωρίς καμία παράπλευρη απώλεια, έφυγαν με μία μοτοσικλέτα. 

Πριν αποχωρήσουν άφησαν και ένα σημείωμα στο σημείο, ιδιαίτερα απειλητικό και με σαφείς υπαινιγμούς κατά του δημάρχου της πόλης του Ροζάριο, Πάμπλο Γιάβκιν. Συγκεκριμένα έγραφε: «Μέσι, σε περιμένουμε. Ο Γιάβκιν είναι κι αυτός έμπορος ναρκωτικών, δεν πρόκειται να σε προστατεύσει»

Ο τοπικός σταθμός «Καδένα τρες» δημοσίευσε μάλιστα πριν λίγο και την πρώτη φωτογραφία από τη στιγμή της επίθεσης, η οποία απεικονίζει -μέσα από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης παρακείμενης επιχείρησης- τον ένα εκ των δραστών τη στιγμή που έχει στραμμένο το περίστροφό του προς το σούπερ μάρκετ. 

Το στιγμιότυπο είναι σίγουρα σοκαριστικό, ενώ αναφορές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προστεθούν μέτρα ασφαλείας προς τα μέλη της οικογένειας της Αντονέλα, τουλάχιστον για κάποιο διάστημα και μέχρι να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι έρευνες για το περιστατικό.