Θετικό δείγμα για τον Βόλο: Φιλική ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ
i

© volosfc

Θετικό δείγμα για τον Βόλο: Φιλική ισοπαλία με τον ΑΠΟΕΛ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 22:16 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 20.07.2023

Ισόπαλος με 1-1 ήρθε ο Βόλος στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο. Ο Μπαριέντος άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους», ισοφάρισε στην επανάληψη ο Μαρκίνιος.

Πολύ θετικό ήταν το δείγμα για τον Βόλο στο φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο! Οι Θεσσαλοί έφυγαν με την ισοπαλία από το ΓΣΠ στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι των «γαλαζοκίτρινων», που την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν τη Βοϊβοντίνα για τον β' προκριματικό γύρο του Conference League.

Οι «κυανέρυθροι» πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 11ο λεπτό, με τον Τρουιγιέ να κάνει μια φοβερή πάσα με τακουνάκι στον Μπαριέντος, που με ένα δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στην επανάληψη οι Κύπριοι παρουσιάστηκαν καλύτεροι, πίεσαν αρκετά και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μαρκίνιος στο 79'. Ο Βραζιλιάνος έπειτα από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια, εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Σιέλης, Κρούζλιακ, Λούνα, Άλχο, Κίτσος, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς (67′ Καραγιάννης), Τρουγιέ (72′ Μεταξάς), Μραζ.

ΑΠΟΕΛ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Μπέλετς, Σούσιτς, Κρέσπο, Ντβάλι, Τσεπάκ, Φετφατζίδης (77′ Γαβριήλ), Κοσταντίνοφ (77′ Τομανέ), Σαρφό (46′ Βιγιαφάνιες), Γουίλσον (66′ Μαρκίνιος), Ντάλσιο (88′ Σατσιάς), Κβιλιτάια.