Στην Κύπρο ο Βόλος για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ
i

© volosfc

Στην Κύπρο ο Βόλος για το φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ

Η αποστολή του Βόλου προσγειώθηκε στην Κύπρο το πρωί της Τετάρτης (19/7), όπου θα δώσει φιλική αναμέτρηση με την ΑΠΟΕΛ.

Στη Λευκωσίας της Κύπρου βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (19/7) η αποστολή του Βόλου, εν όψει του αυριανού φιλικού αγώνα με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ (20/7, 20:00).

Στην αποστολή της ομάδας της Μαγνησίας συμπεριελήφθησαν 21 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση.

Αυτοί είναι οι εξής: Κόστιτς, Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Λούνα, Καραγιάννης; Κίτσος, Σιέλης, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Κρούζλιακ. Μεταξάς, Μπαριέντος, Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ, Τσοκάνης, Γκάγκι, Παπαθανασίου, Ντέλετιτς, Μραζ.

Θυμίζουμε ότι ο φιλικός αγώνας ΑΠΟΕΛ – Βόλος θα διεξαχθεί αύριο (Πέμπτη) στις 8.00 μ.μ. στο ΓΣΠ και θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE.

Κίνηση ματ από τον Βόλο: «Έκλεισε» τον Μαξιμιλιάνο Γκάμπριελ Κόμπα!

Ο Βόλος συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά την ολοκλήρωση της απόκτησης του Αλέξις Τρουιγιέ με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό. προχωρά σε μια ακόμη δυνατή κίνηση, καθώς βρίσκεται μια... ανάσα από την απόκτηση του Μαξιμιλιάνο Γκάμπριελ Κόμπα.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα, κάτι το οποίο δείχνει ότι η ομάδα της Μαγνησίας έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον παίκτη. Άρα, το μόνο που απομένει είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «κυανέρυθρους» και αν ενσωματωθεί στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Ο 29χρονος άσος είναι... πολυεργαλείο, αφού αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι εξαιρετικές και αν επαληθευτούν θα αποτελέσει μία από τις σημαντικότερες προσθήκες του Βόλου στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Εξάλλου και το βιογραφικό του μαρτυρά πολλά για εκείνον, με τον Αργεντινό να έχει περάσει από μεγάλες ομάδες της χώρας του όπως η Εστουντιάντες, η Χιμνάσια Λα Πλάτα, η Μπελγκράνο και η Νιούελς Ολντ Μπόις. Την περασμένη σεζόν, η ακόμη καλύτερη από την 1η Γενάρη μέχρι και πριν μια εβδομάδα, με τη φανέλα της Χιμάσια Λα Πλάτα στο πρωτάθλημα της Αργεντινής και στο Copa Sudamericana ο Κόμπα μέτρησε 16 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ.