«Χορτάσαμε δικαιολογίες από τον προπονητή»: Ο Απόλλων Σμύρνης έδιωξε τον Αλέκο Βοσνιάδη με «αιχμές»

Αλέκος Βοσνιάδης

i

© Intime

«Χορτάσαμε δικαιολογίες από τον προπονητή»: Ο Απόλλων Σμύρνης έδιωξε τον Αλέκο Βοσνιάδη με «αιχμές»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 18:55 - 07.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 07.05.2023

Δεν έληξε με τον καλύτερο τρόπο η συνεργασία Βοσνιάδη και Απόλλων Σμύρνης, αφού η ομάδα της Αθήνας ανακοίνωσε την απόλυση του τεχνικού με αφορμή τις... δικαιολογίες του.

Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν από εδώ και πέρα ο Αλέκος Βοσνιάδης και ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τον σύλλογο των βορείων προαστίων να λύνει τη συνεργασία της με τον τεχνικό μετά την ήττα από την Ηλιούπολη. Αφορμή για τη διοίκηση στέκονται οι δικαιολογίες - όπως αναφέρει η ανακοίνωση - του 62χρονου τεχνικού, με αποτέλεσμα να τερματίσει άμεσα το συμβόλαιο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

Στο... σφυρί ο Απόλλων Σμύρνης: Σε δικηγορικό γραφείο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας
SUPER LEAGUE 2

23:10 - 28.04.2023

Στο... σφυρί ο Απόλλων Σμύρνης: Σε δικηγορικό γραφείο το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου βρίσκονται πλέον οι μετοχές του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού όπως ενημέρωσε η ομάδα οι μετοχές πλέον βρίσκονται στο γραφείο του Βασίλη Γκαγκάτση.

«Στη σύγχρονη ιστορία της ομάδα μας, δεν την έχουμε ξαναδεί να προηγείται με 2-0 και στη συνέχεια να δέχεται τέσσερα γκολ. Είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στον Απόλλωνα. Η δικαιολογία του προπονητή μας, ότι δηλαδή οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν κίνητρο, είναι αυτή που μας έχει πλέον πείσει ότι οι ποδοσφαιριστές μας και οι προπονητές, το μόνο κίνητρο που έχουν είναι πότε και πως θα πληρωθούν.

Επειδή χορτάσαμε από δικαιολογίες –τη μια να ενοχλεί τον προπονητή το καράβι ενώ θεωρούσε ότι η ομάδα έπρεπε να πάει στην Κρήτη με αεροπλάνο, την άλλη τον ενοχλούσε η αυθημερόν μετάβαση στην Καλαμάτα-, διακόπτουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Τα υπόλοιπα μέλη του προπονητικού τιμ παραμένουν στην ομάδα, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Όλοι αυτοί ξεχνούν ότι αγωνίζονται στη Super League 2, μια ερασιτεχνική κατηγορία, η οποία έχει μόνο έξοδα και παριστάνουν τους επαγγελματίες με χαμηλό κίνητρο».

Αυτή η ανακοίνωση δεν άρεσε και πολύ στη σύντροφο του Μαξιμιλιάνο Κουάδρα, Στεφανία Καλγκάνιο, με την κοπέλα του ποδοσφαιριστή να τα «χώνει» στη διοίκηση λέγοντας πως: «Αυτή η δήλωση είναι ντροπή. Πρώτη φορά βλέπω στην ΕΠΙΣΗΜΗ σελίδα του συλλόγου να ρίχνουν σκ@@ά στο δικό τους σύλλογο, στους δικούς τους παίκτες και στους δικούς τους προπονητές. Όταν κερδίζουν ένα παιχνίδι, όλοι αγαπούν τους παίκτες, αλλά όταν χάνουν, τους χτυπάμε; Όπως βλέπετε δεν είναι αυτοί που τρέχουν στο γήπεδο, είναι μόνο πίσω από έναν υπολογιστή και γράφουν ανοησίες».