Αποκαλύφθηκε η φαραωνική πρόταση της Μπάγερν για τον Αραούχο

Ρόναλντ Αραούχο

i

©Photo by Pedro Salado/Getty Images/Ideal Images

Αποκαλύφθηκε η φαραωνική πρόταση της Μπάγερν για τον Αραούχο

Κώστας Τόπας 14:23 - 12.01.2024

Η Μπάγερν Μονάχου είναι διατεθειμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να πείσει την Μπαρτσελόνα, να παραχωρήσει τον Ρόναλντ Αραούχο.

Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της, η Μπαρτσελόνα δεν έχει ακόμη επιτύχει θεαματικές πωλήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια. Ωστόσο, αφού η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αποκτήσει τον Φρένκι ντε Γιονγκ πριν από δύο χρόνια, η Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση το επόμενο καλοκαίρι.

Το ενδιαφέρον των Βαυαρών για τον κεντρικό αμυντικό Ρόναλντ Αραούχο δεν αμφισβητείται πλέον και ο προπονητής Τόμας Τούχελ θα έκανε τα πάντα για να στρατολογήσει τον Ουρουγουανό στόπερ. Ερωτηθείς για το ενδιαφέρον, ο Αραούχο δεν αρνήθηκε ότι έλαβε κλήσεις από τον γερμανικό σύλλογο για να τον πείσουν να φύγει, αλλά είπε στον Τύπο ότι «είναι επικεντρωμένος στη Μπαρτσελόνα».

Σύμφωνα με την «Diario AS», ο αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα», Ντέκο γνωρίζει ότι η Μπάγερν θα προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ το επόμενο καλοκαίρι για να δοκιμάσει την προθυμία της να αποκτήσει τον Αραούχο. Οι Καταλανοί φαίνεται να έχουν βάλει τον Αραούχο σε μια λίστα με τρεις «άθικτους» παίκτες που δεν θα πουληθούν ό,τι κι αν γίνει. 

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ελπίζουν ότι οι επίμονες φήμες προέρχονται μόνο από την Μπάγερν, καθώς ο σύλλογος θα μπορούσε να δελεάζεται όλο και περισσότερο από μια μεγάλη πώληση καθώς τα οικονομικά τους συνεχίζουν να επιδεινώνονται.