Άρης: Ξανά στο μεταγραφικό κάδρο ο Καμαρά
i

Αμπουμπακάρ Καμαρά / © Intime

Άρης: Ξανά στο μεταγραφικό κάδρο ο Καμαρά

Αλέξης Σαββόπουλος 19:20 - 09.12.2022 / Ανανεώθηκε: 19:33 - 09.12.2022

Επανεξετάζεται από τον Πάρντιου η περίπτωση του Μαυριτανού επιθετικού, που δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης κινείται εδώ και καιρό για να προσθέσει έναν επιθετικό στο ρόστερ κατόπιν επιθυμίας του Άλαν Πάρντιου, ουσιαστικά από την πρώτη μέρα που ανέλαβε και τις τελευταίες ώρες φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Ο πρώην επιθετικός του Άρη δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης… αρχίζουν και πάλι να καλοβλέπουν την περίπτωσή του καθώς θεωρείται δοκιμασμένη λύση που δεν θα χρειαστεί καθόλου χρόνο προσαρμογής, σημαντικό εν όψει του… γεμάτου από σημαντικά παιχνίδια Γενάρη. 

Ο Μαυριτανός έχει τεθεί εκ νέου υπόψιν του Πάρντιου που άλλωστε τον γνωρίζει καλά και από την Αγγλία και δεν είναι απίθανο, αν δώσει το ΟΚ, να προχωρήσει άμεσα η περίπτωσή του. 

Θυμίζουμε βέβαια ότι πρόσφατα στη συνέντευξη στους ρεπόρτερ του Αρη, ο Άγγλος τεχνικός είχε αποκλείσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ίσως η αναθέρμανση ενδιαφέροντας να αφορά το γεγονός πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν βρίσκει στην αγορά του Ιανουαρίου κάτι που να πληροί τις αγωνιστικές και οικονομικές  προδιαγραφές που έχει θέσει.