Αρης: Αντί φιλικού, διπλό με την Κ19
i

©intime

Αρης: Αντί φιλικού, διπλό με την Κ19

Αλέξης Σαββόπουλος 15:36 - 11.10.2023 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 11.10.2023

Γιατί αποκλείστηκε η ιδέα διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος και προτιμήθηκε ένα διπλό με την ομάδα Νέων.

Ο Αρης επέστρεψε απο την μίνι προετοιμασία εξπρές στην Πτολεμαΐδα όπου έγιναν συνολικά εννιά προπονήσεις μέσα σε διάστημα πέντε ημερών και πλέον έχει άλλο ένα… σκάρτο δεκαήμερο μέχρι τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό με τον οποίο εκκινεί τις υποχρεώσεις του μετά την διακοπή των τριών εβδομάδων. Ο Άκης Μάντζιος ανέβασε αρκετά τους ρυθμούς κατά την παραμονή της ομάδας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, θα αρχίσει σιγά-σιγά να ρίχνει τους ρυθμούς και να βάζει σε πιο αγωνιστικό κλίμα τους παίκτες του, αφού είναι η αλήθεια πήραν αρκετή επιβάρυνση, αναγκαία όμως, με δεδομένο ότι το καλοκαίρι δεν έγινε η δουλειά που έπρεπε.

Υπο κανονικές συνθήκες, το Σάββατο θα γινόταν ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο ως ιδέα απορρίφθηκε για δυο λόγους. Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ήταν δύσκολο να βρεθεί αντίπαλος, αφού δεν είναι διαθέσιμο το Κλεάνθης Βικελίδης λόγω τοποθέτησης του χειμερινού χλοοτάπητα και η ομάδα θα έπρεπε να υποχρεωθεί σε ένα νέο ταξίδι. Ιδέα που δεν άρεσε στον Μάντζιο. Ο δεύτερος σχετίζεται με τους πολλούς εσχάτως τραυματισμούς και τον φόβο ενός νέου, τώρα που οι ποδοσφαιριστές, είναι επιβαρυμένοι απο τις σκληρές προπονήσεις στην Πτολεμαϊδα. Ετσι προκρίθηκε η ιδέα να διεξαχθεί ένα δίτερμα με την ομάδα Κ19 το Σάββατο στο Ρύσιο, την Κυριακή να δοθεί ρεπό και απο Δευτέρα να ξεκινήσει η προετοιμασία για το παιχνίδι στις Σέρρες.