Άρης: Διάστρεμμα ο Νταρίντα, δίνει μάχη με το χρόνο
i

©intime

Άρης: Διάστρεμμα ο Νταρίντα, δίνει μάχη με το χρόνο

Αλέξης Σαββόπουλος 14:25 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:25 - 11.08.2023

Μια κάκωση στην ποδοκνημική καθιστά τον Τσέχο αμφίβολο για τη ρεβάνς με την Ντινάμο Κιέβου.

Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Βλάντιμιρ Νταρίντα, που τραυματίστηκε στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση και καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του. Στον παίκτη συστήθηκε ξεκούραση και θεραπεία για δυο ημέρες και ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει το πόδι του θα φανεί α έχει πιθανότητες να προλάβει τον επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης στο Βουκουρέστι. Ο Τσέχος θέλει πολύ να αγωνιστεί και θα εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια.

Ο άλλος Τσέχος ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο που έκανε θεραπεία, πράγματα που σημαίνει ότι αμφότεροι δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι της Πέμπτης. Αύριο, Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής (13/08) στο «Δασυγένειο» ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με την Dynamo Kyiv στο Βουκουρέστι («Stadionul Giulesti» 17/08, 20:00), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.