Άρης: Δικαίωση για Γκιάρο- Φιρμάνι από Στεάουα για Τόχα
i

Ρονάλντο Γκιάρο/©Intime

Άρης: Δικαίωση για Γκιάρο- Φιρμάνι από Στεάουα για Τόχα

Αλέξης Σαββόπουλος 15:40 - 22.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 22.02.2023

Ο Αρης κέρδισε και την αναψηλάφηση στην υπόθεση Γκιάρο αλλά εμφανίστηκε νέο φιρμάνι από το παρελθόν, από τη Στεάουα που διεκδικεί 150.000 ευρώ για την μεταγραφή Τόχα.

Ακόμη μία δικαστική νίκη και ένα νέο φιρμάνι περιλαμβάνει το… δικαστικό ρεπορτάζ του Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δικαιώθηκε στην υπόθεση με τον Ρονάλντο Γκιάρο στο Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε ότι ο Άρης είχε δικαιωθεί στο ίδιο δικαστήριο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν αυτό έκρινε απαράδεκτη την προσφυγή Γκιάρο για το ποσό της τάξεως των 300.000 ευρώ, που του όφειλε η παλιά εταιρία. Αυτή τη φορά ο Γκιάρο είχε κάνει αίτημα αναψηλάφησης το οποίο απορρίφθηκε κι αυτό και έτσι η υπόθεσή του κλείνει οριστικά.

Άρης: Η διαχείριση του Πάλμα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:55 - 22.02.2023

Άρης: Η διαχείριση του Πάλμα

Οι χαμηλές πτήσεις μετά τον τραυματισμό, το πειθαρχικό παράπτωμα και η στιγμή μέσα στη σεζόν που ο νεαρός χρειάζεται τη στήριξη από όλους και πρώτα από τον ίδιο του τον εαυτό.

Στον αντίποδα… εμφανίστηκε ξαφνικά η Στεάουα για μια οφειλή στον Κάρλος Τόχα. Τον Κολομβιανό είχε αποκτήσει από τη Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι 300 χιλιάδων ευρώ ο Άρης. Η τότε διοίκηση Αθανασιάδη είχε καταβάλει μόνο τα μισά (150 χιλιάρικα) με τη Στεάουα να εμφανίζεται ξαφνικά σήμερα και να ζητάει από τη νέα ΠΑΕ τα υπόλοιπα χρήματα.