Δύσκολα με Παναιτωλικό ο Ρουπ - Ενοχλήσεις στον μηνίσκο
i

©intime

Δύσκολα με Παναιτωλικό ο Ρουπ - Ενοχλήσεις στον μηνίσκο

Αλέξης Σαββόπουλος 10:01 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 10:04 - 20.09.2023

Ο Γερμανός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και είναι πολύ πιθανό να μεταβεί στη Γερμανία για να δει και τον προσωπικό του γιατρό, εξαιτίας των ενοχλήσεων που αισθάνεται στο γόνατο.

Ο Λούκας Ρουπ… κουβαλάει από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ένα πρόβλημα στο γόνατό του και για να καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, χρειάστηκε να κάνει ένεση. Ο Γερμανός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία, ευτυχώς δεν έδειξε κάτι πιο σοβαρό, αλλά επειδή υπάρχει το περσινό προηγούμενο, όταν ένας, φαινομενικά ελαφρύς τραυματισμός τον έθεσε νοκ άουτ για δυο μήνες, ο Ρουπ, είναι πιθανό να ταξιδέψει στη Γερμανία (έχει ήδη ζητήσει άδεια από την ομάδα).

Εκεί σκοπεύει θα δει τον προσωπικό του γιατρό και ταυτόχρονα να ακολουθήσει κάποιες θεραπείες με στόχο να προλάβει, αν είναι δυνατόν ένα από τα δυο παιχνίδια της άλλης εβδομάδας με Ολυμπιακό και Κηφισιά. Σε πρώτη φάση, οι ενοχλήσεις δεν φαίνεται να απαιτούν κάτι παραπάνω από κάποιες θεραπείες, αλλά ο 33χρονος μέσος του Άρη, θέλει να πάρει και μια δεύτερη γνώμη, ώστε να σιγουρευτεί 100% πριν είναι σε θέση ξανά να αγωνιστεί. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ρουπ για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Παναιτωλικό.