Εκκίνηση με απουσίες, κενά και αναμονή
i

@intime

Εκκίνηση με απουσίες, κενά και αναμονή

Αλέξης Σαββόπουλος 09:34 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:41 - 15.06.2023

Πρεμιέρα σημερα για τους ποδοσφαιριστές του Άρη αλλά η ομάδα που θα μπει στο γήπεδο δεν θα έχει καμία σχέση με το τελικό ρόστερ της νέας σεζόν.

Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για την περασμένη σεζόν, ο Άρης πατάει και πάλι χορτάρι σήμερα το απόγευμα, καθώς στο Ρύσιο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση. Κάτω από ιδιάζουσες συνθήκες όμως αφού θα απουσιάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους ενώ κάποιοι από αυτούς που θα βρεθούν στην γραμμή της αφετηρίας για τη νέα σεζόν, είναι πιθανό το επόμενο διάστημα να αποχωρήσουν (παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο κάποιας πώλησης ή αποδεσμεύσεων. 

Απόντες στο ξεκίνημα θα είναι οι διεθνείς Γιάκουμπ Μπράμπετς (Τσεχία) και Νικολά Ενκουλού (Καμερούν), ενώ στους Χουλιάν Κουέστα, Μόουζες Οντουμπάτζιο και Αντρέ Γκρέι έχει δοθεί επιπλέον άδεια, λόγω του γάμου τους.Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι η πρωτη προπόνηση γίνεται από ένα καθεστώς αναμονής των αρκετών κινήσεων που θα πραγματοποιηθούν και φέτος για την ενίσχυση του ελλειματικού ρόστερ. Από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αφήνουν να εννοηθεί ότι σύντομα θα είναι σε θέση να ανακοινώσουν τις πρώτες συμφωνίες. Εξαιτίας αυτής της αναμονής και για να καλυφθούν τα κενά, στις προπονήσεις θα συμμετέχουν σε πρώτη φάση έξι παίκτες από την Κ19 και ένας από την Κ17.

Πρόκειται για τους Καραμανλή ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ, Τσέρα που παίζει ως αριστερό εξτρέμ, Τσαλίκογλου που αγωνίζεται στο κέντρο ως 8άρι και 10άρι, Κράνια που καλύπτει την θέση του αριστερού μπακ ενώ θα είναι και ο Ηλίας Σγουρός που αγωνίζεται ως δεξί μπακ.

Επίσης θα είναι παρόντες ο Κουτρουλίδης που είναι τερματοφύλακας στην Κ17 και ο Καράι που αγωνίζεται στην ίδια θέση, αλλά στην Κ19.